Noutati :

Premiera nationala in Timis: concurs de golf in nocturna cu mingi fosforescente. FOTO!

22 iulie, 2012 - 11:34 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
3

RECAS. Unii dintre cei mai buni jucatori de golf din Timis s-au intrecut sambata seara la Recas, pe unul dintre singurele terenuri de golf din tara. Lupta s-a dat cu mingi fosforescente, in premiera nationala in Romania.

Batalia a inceput odata cu lasarea intunericului, cand jucatorii au putut folosi mingile fosforescente care se incarca la lanterna. S-au format 5 echipe de cate 3 jucatori, premiile constand in puncte care sa scada handicapul fiecarui jucator. Daca un incepator are handicap 54 odata ce pune mana pe crosa de golf, jucatorii profesionisti trebuie sa aiba un handicap mult mai mic. La Timisoara, cel mai bun jucator are handicap 8.5, cel mai bun din tara fiind in Alba, cu handicap 3.

La Recas exista unul dintre cele 4 terenuri de golf din Romania, folosit mai mult de Asociatia de Golf Timisoara, din care fac parte renumiti avocati, medici, oameni de afaceri din capitala Banatului. Avem 64 de jucatori, din care 15 sunt copii, cel mai mic fiind de numai 12 ani. Oricine vrea sa joace golf se poate inscrie in asociatie, taxa fiind de 500 de euro anual.

„Avem 4 terenuri in tara. Noi stam foarte prost la capitolul terenuri, pentru ca in Romania nu sunt terenuri adevarate de golf, asa cum sunt in strainatate. S-a incercat sa se faca unul in Arad, dar s-au terminat fondurile. Foarte multi jucatori romani de golf merg sa joace in Ungaria. Romania nu are niciun jucator profesionist de golf”, ne-a dezvaluit Cristian Dragoi, presedintele clubului de golf din Timisoara si vicepresedinte al Federatiei Romane de Golf. Sambata seara, la Recas, a avut loc si Cupa Presei la Golf. Cel mai bun ziarist jucator de golf a plecat acasa cu trofeul.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Exprimare inculta: „unul dintre singurele terenuri de golf din tara” ! Sau e singurul, sau „e” mai multe, adica minimum doua, ca altfel bietele terenuri de golf raman singure-singurele!
  Daca nu ma insel, mai exista terneuri de golf, chiar mai bine amenajate decat cel de la Recas, dupa cum rezulta din fotografii. Parca, pe la Orastie, e unul (tot) dintre singurele terenuri de golf din tara!

 2. Singurul membru PGA (Professional Golf Association) este Demis Papillon
  Roman nascut in Constanta.Professional jucator membru PGA are handicap 0.Jucator
  cu handicap 3.5 este un jucator de golf amator bun.

  • Cristian Dragoi, presedintele clubului de golf din Timisoara si vicepresedinte al Federatiei Romane de Golf se vede cat de bine cunoaste golful in Romania.Federatia Romana de Golf este condusa de niste cretini, avem jucatorii profesionisti PGA in Romania