Noutati :

Premiera nationala: Care crezi ca e cea mai frumoasa casa din Timisoara? Fa-i o poza si trimite-o la un concurs inedit!

22 aprilie, 2013 - 03:18 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Studentii de la Facultatea de Arhitectura din Timisoara promoveaza capitala Banatului si inregistreaza inca o premiera nationala pentru Timisoara: concursul „Casa care-mi place”!

Tinerii ii invita pe timisoreni sa-si aleaga o casa preferata din orice cartier din oras, sa o fotografieze si sa urce mai apoi poza pe pagina de internet www.casacare-miplace.ro. Timisorenii au ocazia sa propuna si sa voteze fotografia casei preferate, in perioada aprilie-august.

„In acelasi timp, arhitectii vor propune case fara posibilitate de vot, dar a caror calitate arhitecturala va fi explicata. La finalul perioadei de propuneri si vot, se vor face cunoscute casele castigatoare, iar cei care le-au propus vor fi premiati. In urma rezultatelor, vor avea loc o expozitie si o discutie publica, la care vor participa si specialisti”, explica tinerii de la Arhitectura.

Cea mai votata fotografie va fi premiata, iar cea mai frumoasa casa va primi o diploma. Premiile pentru fotografi sunt surpriza.

„Oricine poate participa. Concursul dureaza pana in august, iar in octombrie se publica rezultatul. Este pana la urma urmei un proiect prin care vedem ce le place timisorenilor. Voi stiti care e casa preferata? Nimeni nu stie, nu s-a mai facut un proiect de genul acesta, este o premiera nationala”, a explicat Loredana Gaita, presedinte „Asociatia de la 4”.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...