Noutati :

Premiera la Timisoara. Gala Excelentei Afacerilor Italiene din judetul Timis, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT

24 noiembrie, 2017 - 11:14 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Evolutia spectaculoasa a capitalului italian in judetul Timis, prezenta bancilor italiene, a invatamantului pre-universitar si universitar in limba italiana, a Centrului Cultural Italian si presei de limba italiana inseamna recunoasterea judetului Timis ca loc unde se fac afaceri de succes. Iar pentru ca succesul in afaceri trebuie sa fie recunoascut, la Timisoara a fost organizata, in premiera, Gala Excelentei Afacerilor Italiene.

„Am participat din nou la un eveniment in premiera in sistemul cameral – Gala antreprenorilor italieni din judetul Timis.Este un eveniment special pentru noi, pentru ca este organizat impreuna cu Camera de Comert Italiana sub egida Ambasadei Italiei in Bucuresti. Vom premia firme cu investitie italiana, din toate domeniile de activitate, care au facut performanta in judetul Timis. De asemenea, vor fi premiate firme cu cea mai mare cifra de afaceri, firme care au facut ceva in judetul nostru, respectiv au o responsabilitate sociala, si firme care au cel mai mare numar de angajati”, a spus Florica Chirita, directorul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis

„Noi dorim sa premiem firmele care sunt deja de multa vreme in judetul Timis. Au fost premiate aproximativ 30 de firme, in prezenta domnului ambasador si a oficialitatilor din Timisoara si din judet. Criteriile de selectie a firmelor premiate au fost aceleasi care au fost folosite si la Topul Firmelor. Va fi premiata cea mai mare firma romana cu capital italian din judetul Timis, cel mai mare angajator, cel mai mare inovator”, a completat Vincezo Moderno, vicepresedintele CCIpR.

Evenimentul, desfasurat sub inaltul patronaj al Ambasadei Italiei in Romania, are loc in contextul in care Italia isi mentine de peste zece ani pozitia de principal investitor in Romania, si se adauga numeroaselor actiuni organizate de CCIAT, destinate unuia din principalii investitori straini ai judetului Timis.

„Este un fel de celebrare a celor mai buni dintre cei buni, daca pot să spun asa. Avem o importanta prezenta a firmelor italiene in judetul Timis, sunt peste 3.000 de companii din Italia in regiune si in jur de 25.000 de companii in intreaga tara. Este premiata performanta celor mai importante companii”, a completat Marco Giungi, Ambasadorul Italiei in Romania.

In cadrul Galei au fost premiate 30 de companii italiene care isi desfasoara activitatea in Judetul Timis, dupa o metodologie si criterii stabilite de organizatori pe baza informatiilor din situatiile financiare furnizate de Directia Generala a Finantelor Publice si de Oficiul Registrului Comertului Timis. De asemenea, au fost acordate si premii speciale pentru membrii CCIpR și CCIAT, pentru activitati si realizari de exceptie.

Totodata, au avut loc prezentari ale celor mai importante inovatii in materie de servicii si produse „Made in Italy”, susținute de Presedintele Asociatiei Italiene de Automatizare pentru Industrie si de reprezentatul Maschio Gaspardo Romania.

Gala s-a incheiat cu prezentarea celei de-a doua editii a „Settimana della Cucina Italiana nel Mondo” si de un bufet special creat pentru acest eveniment.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...