Prefectul si subprefectul si-au declarat averile! Vezi cat de bogati sunt Mircea Bacala si Zoltan Marossy!

Prefectul Mircea Bacala este mai bogat cu un apartament si un teren, fata de anul trecut, iar subprefectul Zoltan Marossy a ramas cu aceeasi avere. Ei sunt primii functionari care si-au facut publice averile, conform legii. Declaratiile de avere ale prefectului de Timis, Mircea Bacala, si subprefectului, Zoltan Marossy, au aparut  pe site-ul institutiei. Conform acestora, Mircea Bacala a achizitionat impreuna cu sotia, in acest an fiscal, un teren intravilan de 353 metri patrati, in Timisoara si un apartament de 149 metri patrati. Fata de anul trecut, Mircea Bacala a contractat trei imprumuturi de 60.000 de euro, de 45.000 de euro si altul de 14.889 de euro. In rest, prefectul are acelasi autoturism Mercedes cumparat in 2001 si a obtinut un salariu de 54.324 lei in acest an fiscal, ca prefect. Subprefectul Zoltan Marossy are doua apartamente in Timisoara si un spatiu comercial in Arad. Are, de asemenea, un autoturism Renault Clio din 2005 si un altul Fiat Panda din 2007. Are un depozit bancat de 5.000 de euro la o banca si un salariu de 53.148 de lei ca subprefect, in acest an fiscal. Reprezentantii autoritatilor publice locale mai au la dispozitie inca aproape trei saptamani pentru a-si publica declaratiile de avere. Termenul limita pana la care acestea trebuie publicate fiind data de 3 decembrie 2010.

Prefectul Mircea Bacala este mai bogat cu un apartament si un teren, fata de anul trecut, iar subprefectul Zoltan Marossy a ramas cu aceeasi avere. Ei sunt primii functionari care si-au facut publice averile, conform legii.

Declaratiile de avere ale prefectului de Timis, Mircea Bacala, si subprefectului, Zoltan Marossy, au aparut  pe site-ul institutiei.

Conform acestora, Mircea Bacala a achizitionat impreuna cu sotia, in acest an fiscal, un teren intravilan de 353 metri patrati, in Timisoara si un apartament de 149 metri patrati. Fata de anul trecut, Mircea Bacala a contractat trei imprumuturi de 60.000 de euro, de 45.000 de euro si altul de 14.889 de euro.

In rest, prefectul are acelasi autoturism Mercedes cumparat in 2001 si a obtinut un salariu de 54.324 lei in acest an fiscal, ca prefect.

Subprefectul Zoltan Marossy are doua apartamente in Timisoara si un spatiu comercial in Arad. Are, de asemenea, un autoturism Renault Clio din 2005 si un altul Fiat Panda din 2007. Are un depozit bancat de 5.000 de euro la o banca si un salariu de 53.148 de lei ca subprefect, in acest an fiscal.

Reprezentantii autoritatilor publice locale mai au la dispozitie inca aproape trei saptamani pentru a-si publica declaratiile de avere.

Termenul limita pana la care acestea trebuie publicate fiind data de 3 decembrie 2010.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Prefectul a primit cam multi bani imprumut comparativ cu veniturile.