Noutati :

Practicantii de Parkour din Romania isi dau intalnire la Timisoara. Jam-ul se va tine in aer liber

14 aprilie, 2011 - 11:34 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Pentru a saptea oara consecutiv, va avea loc in Romania intalnirea anuala a practicantilor de Parkour. In acest an, evenimentul se va desfasura la Timisoara, in 17 aprilie. Vor veni peste 100 de traceuri (practicanti de Parkour) din toata tara.

Daca la prima intalnire din Romania au fost prezenti doar 15 traceuri, numarul acestora s-a marit la peste 100 de participanti experimentati, in acest an, iar numarul lor este in crestere.

Acest aflux de noi practicanti a facut posibila si extinderea scopului Jam-urilor Nationale de Parkour, devenind o resursa extraodinara de informare si perfectionare pentru practicanti si pentru persoanele interesate de aceasta disciplina.

Jam-ul de Parkour din Timisoara se va tine in aer liber si va consta in activitati de conditionare fizica, tehnica specifica de Parkour si acrobatii urbane.

Pana acum, astfel de intalniri au avut loc, in Romania, la Iasi, Constanta, Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca si Brasov, iar anul acesta a venit randul Timisoarei sa gazduiasca evenimentul.

Organizarea acestor tipuri de intalniri a fost initiata in anul 2005, datorita exploziei popularitatii acestui sport in Romania, precum si a numarului din ce in ce mai mare de fani si practicanti. Succesul si schimbul de experienta rezultat din intalnirile anuale a facut posibila organizarea unor evenimente din ce in ce mai mari, atat la nivel national cat si la nivel local, cel mai adesea in orasul Bucuresti.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...