Noutati :

Postasii ies in strada la Timisoara dupa ce li s-au anuntat concedieri si reduceri de salarii. Incep protestele cu marsuri si mitinguri!

9 august, 2012 - 01:43 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

UPDATE: In Timisoara, protestele vor avea loc in data de 27 august si cel mai probabil va fi pichetata Prefectura.

_________________________________

TIMISOARA. Angajatii din Posta declanseaza un val de proteste! Vor face mitinguri si marsuri. Oamenii sunt nemultumiti ca vor urma concedieri si ca li s-au anuntat reduceri de salarii.

Postasii afliliati la sindicatul din cadrul Companiei Nationale Posta Romana se arata ingrijorati de viitorul locului lor de munca. Cei din Timis se plang de managerii si spun ca acestia au incalcat prevederile Contractului Colectiv de Munca la nivel de unitate.

Intr-un comunicat iscalit de Ambrozie Barna, presedinte SLPR Filiala Timis, se precizeaza ca angajatii Postei sunt obligati sa cumpere din bani proprii diverse materiale si consumabile necesare prestarii activitatii postale, ca de peste 3 ani C.N.Posta Romana S.A. se afla in continu proces de organizare si reorganizare cu singurul efect instabilitatea si pierderea de segmente de piata.

Sindicalistii din Posta se arata revoltati de ultimele solicitari ale managementului C.N.Posta Romana S.A. prin care ar urma sa se reduca veniturile salariatilor cu peste 20%, dar si de programul de concedieri anuntate de la centru.

Prin organizarea acestor actiuni Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania doreste sa atraga atentia Statului Roman, care este actionarul majoritar al C.N.Posta Romana S.A. precum si publicului care beneficiaza de serviciile furnizate de Posta Romana de peste 150 ani, asupra faptului ca lipsa de performanta a managementului Postei Romane va produce la falimentul acestei companii cu grave consecinte asupra celor aproximativ 33.000 de angajati si a celor peste 12 milioane de beneficiari, se mai arata in comunicatul semnat de presedintele sindicatului din Timis al postei Ambrozie Barna.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...