Pornesc plimbarile cu vaporasul pe Canalul Bega de la Timisoara pana la ecluza de la Sanmihaiu Roman. Programul curselor si pretul biletelor

TIMISOARA. Dupa mai bine de 30 de ani, pe Canalul Bega se reiau cursele de agrement pe ruta Timisoara – ecluza de la Sanmihaiu Roman. Startul se va da sambata, in data de 2 iulie.

CITESTE SI: Sute de somatii trimise de Primaria Timisoara celor care nu si-au curatat terenurile de ambrozie. A fost anuntata ziua in care se vor aplica amenzi chiar si de 20.000 de lei 

Potrivit STPT, cursele vor avea loc in fiecare sambata si duminica, iar imbarcarea pentru o plimbare spre ecluza Sanmihaiu Roman se va face din statia „Catedrala Mitropolitana”, prima cursa fiind programata de la ora 12:00, iar cea de-a doua cursa de la ora 17:00.

Un tur de agrement pe Canalul Bega de la Timisoara pana la ecluza Sanmihaiu Roman va dura aproximativ doua ore, iar biletul, dus-intors, va costa 30 de lei pentru adulti si 10 lei pentru copii. Fiecare vaporas poate transporta cel mult 50 de persoane.

Beneficiaza de gratuitate la calatoriile spre ecluza Sanmihaiu Roman persoanele cu dizabilitati, copiii cu varsta sub 7 ani, elevii, studentii si pensionarii de pe raza judeţului Timis, pe baza documentelor doveditoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. Dureaza 2h parcurgerea a 12km ?!
  Mai bine pe jos si fara poluare.

  • Se face cu motorul oprit, la imbarcare primesti o vasla

  • dus-intors sunt aprox 21 km. Totusi din articol nu am inteles daca alea doua ore sunt dus-intors sau doar dus….

 2. Pe parcurs te poti da jos si iei urmatorul vaporas. Sunt multe lucruri pe traseu si multe se vor mai face. Poti lua masa in padure, face o baie in lac, etc. Nu fac reclama, sa-si faca cei cu obiective turistice de pe traseu.

 3. Si naveta cand o sa se poata face? Cei din Sanmihaiu Roman, Utvin ar putea avea in sfarsit un transport in comun acceptabil. Momentan ia cel putin o ora cu autobuzele sa ajungi undeva in centru.
  Ajungi mult mai repede cu bicicleta.