Noutati :

Politistii din Timis se pregatesc sa-si aleaga un nou lider de sindicat. Cine are cele mai mari sanse!

13 iulie, 2013 - 09:30 AM
Autor: Gheorghe Ilas      
Categorie: ADMINISTRATIE
4

TIMISOARA. Agitatie mare printre sutele de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, odata cu apropierea alegerilor pentru functia de presedinte al Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, Filiala Timis.

Nu mai putin de cinci ofiteri si subofiteri au intrat in hora marii confruntari ce va avea loc in data de 24 iulie, iar campania de “vanare” a voturilor si incropire a eventualelor aliante electorale a inceput in urma cu cateva zile, imediat dupa incheierea perioadei de depunere a candidaturilor la mult-ravnita demnitate sindicala.

Printre cei ce-si doresc sa conduca destinele sindicale ale celor peste 1.200 de membri ai Filialei Timis apartinand Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual se numara politisti de la Investigatii Criminale, Politie Rutiera, Ordine Publica, dar si de la Dispecerat, locul de munca al actualului lider, comisarul-sef Doinel Malcoci, care, de asemenea, s-a inscris in cursa pentru un nou mandat.

Niciodata nu au fost atatia candidati la functia de presedinte al sindicatului politistilor din Timis, ceea ce inseamna ca tot mai multi colegi doresc sa se implice in lupta pentru obtinerea depturilor nostre profesionale si pentru apararea onoarei de politist. Sigur, poate unii colegi s-au inscris in competitie pentru “scoatere din productie, cum se spune prin fabrici, si salariu de la sindicat, insa pe acestia trebuie sa-i dezamagesc si sa le spun ca activitatea sindicala se desfasoara in afara orelor de program si nu este retribuita. Oricum, pot sa va spun ca aceste alegeri vor fi cat se poate de corecte, iar membrii de sindicat va trebui sa aleaga pe cel care considera ca le reprezinta cel mai bine interesele”, ne-a precizat comisarul sef Doinel Malcoci, aflat la finalul celui de-al doilea mandat de lider de sindicat al politistilor timiseni.

De-a lungul celor doua mandate, Doinel Malcoci a fost un adversar extrem de vocal al numirilor pe criterii politice in functiile de conducere ale Politiei Timis, a declansat un “razboi” cu Politia Locala, pe care a acuzat-o ca a preluat ilegal insemnele politiei nationale, si strigat mereu ca politistii trebuie respectati pentru munca lor. In viziunea sa, Vasile Blaga a fost cel mai profesionist si demn ministru dintre toti cei care s-au perindat pe la Interne in ultimii 20 de ani…Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. un vai si amara de capul lui…..

  2. dupa verdict, nea Alex e clar ca esti de-a lui Palade! turcu si pistolu’

  3. D lor colegi politisti votati schimbarea Jos cu Malcoci a urmarit doar imaginea lui si nu a promovat adevaratele probleme a politistilor un sluga a lui Popescu

  4. Nia jiji asta e reclama masscata la ciochenariu aista. meei malcooci traficantulie de influienta shie mai fashi tu prin polizzzie daca nu mai ramai sindicalista shaf. interesele tale ti leai servit shi in riest a ai latrat la mishto pentru prostime ca sa dzaca ca shie tarie esti. shi se pare che ar fost djestui plebei sa te aliaga. maaaa traficantulie de influienta razbunatoriu, mai veziti de ciocanele tale. pupatoriu de buci calde ce esti.ai adjiuns shi ti sheva… maaah daca tatzi djin shefii dje sindicat is ca tcinie so dus shi politzia undje so dus. amu dupa un incopitent ca tcinie numa un altu sau tat tu. fashi politzia dje rusinie comisar shaf auz. daca nu fashea astcia sindicatu shi aia dje la s 4 nu tce vota ca sa scapie dje tinie ajunjai un boschet maaah.auz Dumniezaulie, malcooshi vria sa mai fie shef dge sindicat… Maaa mai lasa in pashie politzaii carie nu vriau sa ascultie dje tinie cand le dzasi sa nu aplishie lejea la ominii tai.