Policlinica 3, in casa noua, in Complexul Studentesc, la Timisoara! Cand se muta si Dermatologia?

TIMISOARA. A fost inaugurata inca de acum doua luni, insa abia de joi incepe si activitatea. E drept, doar partial. Vorbim de Clinica de Dermatologie care trebuia sa-si deschida demult portile. Insa abia peste doua zile isi deschide portile in noul sediu de pe strada Daliei, in locul fostei Universitati Tibiscus, Policlinica 3.

Cat despre Dermatologia din centrul Timisoarei, aceasta se va muta abia peste o saptamana.

CITESTE SI: Noua Clinica de Dermatologie e aproape gata, dar nu va functiona prea curand in Complexul Studentesc. FOTO!

Deja se face mutarea mobilierului nou si a inceput deja mutarea policlinicii, care de joi va functiona in noua cladire. La sfarsitul saptamani viitoare va fi mutata in totalitate Clinica de Dermatologie  pe strada Daliei. Am alocat 400 de mii de euro pentru echipamente de cea mai mare performanta, de ultima ora in domeniul dermatologiei„, a declarat primarul Timisoarei Nicolae Robu.

Lucrarile au inceput inca din luna mai a anului 2014 si a fost depasit termenul de finalizare cu peste 6 luni. In modernizare au fost investiti aproximativ 7,4 milioane de lei, fara TVA, adica putin peste 2 milioane de euro, de la bugetul local, potrivit oficialilor primariei.

In locul Dermatologiei de pe strada Marasesti, dupa ce se va proceda la modernizarea cladirii, vor fi mutate mai multe reprezentante diplomatice si centre culturale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. … „In locul Dermatologiei de pe strada Marasesti, … , vor fi mutate mai multe reprezentante diplomatice si centre culturale.” Se vantura la un moment dat ca „totul din zona” ar apartine Bega-Grup. Este adevarat???