Ploile amana pornirea lucrarilor de amenajare a sensurilor giratorii provizorii intre Timisoara si Giroc. Care va fi prima intersectie in care vor intra muncitorii

TIMISOARA. In 15 mai ar fi trebuit sa porneasca lucrarile pentru amenajarea de sensuri giratorii provizorii in 4 intersectii de pe drumul judetean dintre Timisoara si Giroc.
Ploile insa au dat peste cap planurile muncitorilor care sunt nevoiti sa astepte pana cand se indreapta vremea pentru a putea lucra.

CITESTE SI: Incendiu de proportii la Timisoara. O hala uriasa a unei fabrici, in flacari. Peste 70 de pompieri au intervenit. Video

Cele 4 sensuri giratorii ce vor fi amenajate sunt in intersectiile cu
– Bulevardul Aviatiei
– Bulevardul Soarelui
– Strada Jupiter
– Strada Neptun

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile din această săptămână, lucrările pentru amenajarea sensurilor giratorii provizorii nu au putut începe.
Prima lucrare care trebuie efectuată este la intersecția străzii Jupiter cu Calea Timișoarei, unde este necesară largirea intersecției (în zona podețului).
De îndată ce condițiile meteo permit, vor începe lucrările.
Utilajele și materialele necesare sunt sosite, avizul de restricții temporare de circulație pe perioada lucrărilor este acordat. Cu tot cu această întârziere constructorul menține termenul de finalizare stipulat în contract (2 luni)„, transmit reprezentantii Primariei Giroc.

Lucrarile vor costa 473.930 de lei si sunt menite sa fluidizeze circulatia si sa reduca numarul accidentelor rutiere, dar si sa rezolve problemele de trafic si accesurile in zonele comerciale si de locuinte din comuna Giroc.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.