Noutati :

Pleci in vacanta cu avionul vara asta? Cursele charter care vor opera pe Aeroportul Timisoara!

10 martie, 2016 - 04:10 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Destinatiile de vacanta, transmise pana in momentul de fata de catre operatorii din turism si companiile aeriene, spre care se vor opera zboruri din Timisoara sunt: Creta (Heraklion), Rhodos , Zakynthos, Antalya si Bodrum (Turcia).

Spre destinatia Antalya se va putea zbura cu o frecventa de sase curse pe saptamana, dupa cum urmeaza: zborurile operate in ziua de luni vor incepe in data de 30 mai, cu decolare din Timisoara la ora 12.00; zborurile operate in ziua de miercuri vor incepe in data de 7 iunie, cu decolare din Timisoara la ora 13.40; zborurile operate in ziua de joi vor avea doua frecvente, prima cu incepere in data de 2 iunie, cu decolare din Timisoara la ora 12.15, iar urmatoarea cu incepere in data de 16 iunie, cu decolare din Timisoara la ora 12.00; zborurile operate in ziua de vineri vor incepe in data de 17 iunie, cu decolare din Timisoara la ora 12.45; zborurile operate in ziua de sambata vor incepe in data de 18 iunie, cu decolare din Timisoara la ora 13.40.

Spre noua destinatie de vacanta – Bodrum vor opera curse charter in fiecare zi de joi incepand cu data de 16 iunie, cu decolare din Timisoara la ora 14.45.

Zboruri charter spre destinatia Creta – Heraklion vor opera de doua ori pe saptamana – in zilele de marti si miercuri. Zborurile operate in ziua de marti vor incepe in data de 7 iunie, cu decolare din Timisoara la ora 13.15. Zborurile operate in ziua de miercuri vor incepe in data de 15 iunie cu decolare din Timisoara la ora 13.05.

Zborurile charter spre destinatia Rhodos vor incepe in data de 17 iunie si vor avea o frecventa saptamanala, in fiecare zi de vineri, cu decolare din Timisoara la ora 13.10.

Primul zbor charter cu destinatia Zakynthos va incepe in 13 iunie. Zborurile vor avea o frecventa saptamanala, in fiecare zi de luni, cu decolare din Timisoara la ora 13.05.

In continuare, agentiile de turism ofera si vacante cu destinatia Mallorca si Costa Brava, cu zbor pe ruta Timisoara – Barcelona, utilizand zborurile de linie ale companiei aeriene WizzAir in zilele de miercuri si duminica.

Companiile aeriene impreuna cu tour – operatorii isi rezerva dreptul de a aduce modificari programului de zbor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. In continuare, agentiile de turism ofera si vacante cu destinatia Mallorca […], cu zbor pe ruta Timisoara – Barcelona… am incremenit cu Atlasu’ in fata ca nu inteleg…. Cine e dobitocul care a emis ineptia asta? Din Barcelona ce faci? La ocazie?….