Noutati :

Pleaca acasa! Marian Constantin Vasile a pierdut definitiv scaunul de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis!

15 mai, 2015 - 11:52 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Liberalul Marian Constantin Vasile a pierdut functia de vicepresedinte al Consiluului Judetean Timis, in urma unei sentinte definitive a Curtii de Apel Timisoara. Astfel, acesta urmeaza sa ocupe, pana la finalul mandatului, un fotoliu de simplu consilier judetean.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin a declarat pentru opiniatimisoarei.ro ca Marian Constantin Vasile a pierdut procesul cu CJ Timis si ca fotoliul acestuia de vicepresedinte va fi ocupat de Florian Zanfir de la PSD.

zanfir-marian-vasile

Marian Constantin Vasile a fost ales in anul 2012, dupa alegerile locale, in functia de vicepresedinte al Consiliului udetean Timis. In anul 2014 el a fost schimbat din aceasta functie in urma votului colegilor sai consilieri judeteni care s-au regrupat – unii au migrat de la un partid la altul in urma unei ordonante de guvern care le permitea acest lucru fara sa isi piarda mandatul.

Locul lui Vasile a fost luat de Florian Zanfir care a fost initial ales pe listele PPDD, dar care a trecut intre timp la PSD. Vasile a contestat in instanta decizia colegilor sai si a castigat in prima faza. A fost repus pe post pana la decizia finala a judecatorilor in acest caz.

Nicolae Robu despre pierderea procesului: Nu-i un capat de lume

In primul rand, trebuie spus ca noi, care suntem adeptii statului de drept, ne conformam hotararilor instantelor de judecata. Am inteles ca s-ar fi emis sentinta care respinge contestatia depusa de Marian Vasile, altfel spus, admite recursul partii celeilalte. Pe cale de consecinta, Marian Vasile isi pierde pozitia de vicepresedinte al CJ. Nu e sfarsitul lumii daca se intampla lucrul acesta si jocul politic inca nu e incheiat. Sa nu uitam ca Marian Vasile a fost destituit din functia de vicepresedinte urmare a unui vot politic, dar de o anumita majoritate constituita la un anumit moment. Lucrurile sunt de o anumita dinamica si noi facem tot ce ne sta in putinta, dar e demn de noi, facem chiar orice, sa fie limpede, pentru a constitui o majoritate favorabila noua in Consiliul Judetean, majoritate cu care, evident, ca tinta este sa ii inlocuim pe amandoi vicepresedinti, sa fie doi reprezentanti ai PNL in cele doua posturi. Asta este tinta noastra. Daca reusim, vom fi foarte multumiti, daca nu reusim nu este sfarsitul lumii. Vom castiga in mod categoric alegerile viitoare si vom avea si presedinte si vicepresedinte„, a declarat presedintele Nicolae Robu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Go home in Oltenia! Un oltean inutil in minus.