Noutati :

Pista Aeroportului International Timisoara va intra in reparatii. Vezi cat costa!

9 octombrie, 2012 - 03:45 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Singura pista de decolare si aterizare a aeronavelor, de la Timisoara, va intra in reparatii. Vineri urmeaza sa se semneze contractul cu firma ce va repara pista, lucrarile urmand sa se finalizeze anul viitor.

Dan Idolu, directorul aeroportului din Timisoara, a declarat ca in anul 2009 au fost efectuate lucrari de reparatii la pista, insa nu au fost finalizate. Acum, aceasta este plina de gropi si creaza un disconfort pasagerilor, iar anvelopele aeronavelor sunt si ele afectate.

Cel mai important obiectiv din acest an este pista de decolare-aterizare a aeronavelor, care in 2009 a suferit niste degradari. Anul acesta a fost intocmit proiectul tehnic, speram ca vineri sa putem semna contractul. Din pacate, desi am inceput in iulie cu toata procedura, am ajuns in octombrie, fapt care nu va permite finalizarea lucrarilor in acest an. Pretul este de 3,2 milioane de euro. Demararea acestui proiect ne bucura, deoarece in curand avioanele nu ar mai fi putut opera pe aceasta pista”, a declarat Idolu.

Acesta a mai adaugat ca se va lucra noaptea si in orele in care traficul nu este intens, pe pista. Idolu a mai precizat ca structura pistei este inca in stare buna.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Comisionul Idolule am inteles ca este de 500.000eur si ca trebuie luati repede dar nu cred ca mai apuci,ai negociat prea mult si prost oricum sintem cu ochii pe tine

  2. Nu era mai normal sa se construiasca o pista noua si apoi sa se repare cea veche ? S-ar fi extins astfel si aeroportul. Comisioanele (rabatul comercial de dinainte de 1945)sunt caracteristice economiei de piata. Cui se dau, asta e alta problema. Inainte de 1989 i-a imbogatit pe cei din comertul exterior, acum il iau videnii si altii ca el. Asta am vrut, asta avem!