Noutati :

Pilotii timiseni se pregatesc pentru cea de-a IV-a etapa a Campionatului Judetean de Automobilism, Grand Tour Sannicolau Mare

19 mai, 2013 - 09:52 AM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Competitia desfasurata in organizarea ACR si a Comisiei de Automobilism si Karting Timis va avea loc sambata viitoare si va  pune din nou la incercare maiestria pilotilor.

Grand Tour Sannicolau Mare 2013 se va disputa pe traseul: Str. Republicii, de la intersectia sens giratoriu cu strada Horea si strada Timisoarei- Str. Nistor Oprean, pana la intersectia cu strada Mihai Viteazu.
Traseul  de 1,5 km va fi parcurs de concurenti in doua manse, in clasament urmand sa puncteze cel mai bun timp obtinut. Startul primului concurent la competitia de sambata viitoare este programat la ora 10, dar in data de 25 mai, intre orele 8 si 15 circulatia va fi inchisa in zona in care se va desfasura intrecerea, cei din Sannicolau fiind atentionati sa nu lase masinile parcate in perimetrul respectiv, in acel interval orar.
Imediat dupa incheierea celei de-a 4-a etape a Campionatului Judetean de Automobilism Timis, in aceeasi locatie se va desfasura si cea de-a treia etapa a Campionatului Judetean de Karting, startul primului concurent de la karting fiind programat pentru ora 13.
Inscrierile pentru Grand Tour Sannicolau Mare 2013 se fac in perioada 20-23 mai, intre orele 13-15, la sediul ACR Timisoara, de pe strada Ovidiu Balea, nr. 2A(Piata Auto Mehala).
Training cu oficialii FIA pentru arbitrii timiseni
Pana la Grand Tour Sannicolau Mare 2013, in perioada 17-19 mai, arbitrii din Colegiul Timis  participa, alaturi de cei mai buni arbitri de automobilism din tara, la un training sustinut de o comisie alcatuita din inalti oficiali ai Federatiei Internationale de Automobilism, in frunte cu Michael Smith, din Australia, marcant oficial FIA.
Delegatia timisoreana este cea mai cea mai numeroasa la intalnirea care are loc la Bucuresti. Nu mai putin de 11 arbitri
de automobilism din Timisoara si judetul Timis, colegiul ACR-CNAK au facut deplasarea pentru acest training.
In cadrul intrunirii se vor prezenta  si dezbate problemele ivite in ultima perioada in automobilismul sportiv mondial, noi prevederi regulamentare de organizare si desfasurare a competitiilor sportive automobilstice, inclusiv de ordin tehnic si se va face o evaluare a arbitrajului in domeniu la nivelul tarii noastre si a sportului automobilstic si de karting romanesc.  Briefingul este organizat de ASN – Autoritatea Sportiva Nationala din Romania in domeniul sportului automobilistic si de karting, detinuta de ACR-Automobil Clubul Roman si CNAK-Comisia Nationala de Automobilsim si Karting.
Delegatia timiseana condusa de presedintele Comisiei de Automobilism si Karting-ACR Timis, Ladislau Giurisici(AI) este formata din: Radu Bejenariu (AI,arbitru international), Nicolae Vasilache (AI),  Adrian Sburlea (AI), Miladin Pelici, Alin Zaharie, Gabriel Bradiceanu, Gabriela Giurisici (AI), Carmen Kraus (AI), Alin Cionca, Emeric Barta, Andrei Nemes si Oana Siclovan.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...