Pico Bello

Infiintata in anul 2005, Spalatoria Auto Pico-Bello apare ca o solutie pentru aceia care doresc ca autoturismul lor sa beneficieze de toata atentia cuvenita prin servicii multiple, profesionale si de calitate in domeniul spalarii si cosmeticii auto. Cu o capacitate de 7 boxe individuale de spalare, apa tratata si dedurizata, supraveghere video permanenta, salon de asteptare pentru clienti, posibiliatatea de programare telefonica sau prin internet si consultanta de specialitate, Spalatoria Auto Pico-Bello se remarca in Timisoara ca un punct de referinta in domeniu. Spalatoria Auto Pico Bello Timisoara Calea Sever Bocu, nr. 84 0733.928.546 0256.213.587 [email protected]

Infiintata in anul 2005, Spalatoria Auto Pico-Bello apare ca o solutie pentru aceia care doresc ca autoturismul lor sa beneficieze de toata atentia cuvenita prin servicii multiple, profesionale si de calitate in domeniul spalarii si cosmeticii auto.
Cu o capacitate de 7 boxe individuale de spalare, apa tratata si dedurizata, supraveghere video permanenta, salon de asteptare pentru clienti, posibiliatatea de programare telefonica sau prin internet si consultanta de specialitate, Spalatoria Auto Pico-Bello se remarca in Timisoara ca un punct de referinta in domeniu.
Spalatoria Auto Pico Bello
Timisoara Calea Sever Bocu, nr. 84
0733.928.546
0256.213.587
[email protected]

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.