PTK Image

Cine suntem si ce facem?

Agentie de top pe piata locala in distributia materialelor publicitare, in pregatirea si perfectionarea manechinelor si fotomodelelor precum si in promovarea acestora prin activitati artistice.

PTK IMAGE asigura manechine si fotomodele pentru diverse activitati artistice, sedinte foto, prezentari de moda, promoteri specializati pentru promotii in magazine si mall-uri, sampling, flyering, distributie de pliante fluturasi-flyere, drop mail, evenimente, hostess etc

Experienta in domeniul distributiei de pliante si al promoterilor este un prim pas cate o campanie BTL reusita.
Pentru a lucra impreuna la indeplinirea obiectivelor dumneavoastra, va oferim:

* Echipe de fete specializate în activitatile de promovare (sampling, flyering, etc)
* Pregatirea distributiei in functie de publicul tinta si elaborarea unui plan de distributie adecvat
* Supraveghere continua, fotografiere si raportare in orice moment al actiunii
* Raportare finala si analiza unui prim feedback cules de promoteri

Noi credem in tine, tu crezi?

Pornind de la acest slogan, PTK IMAGE si-a facut aparitia pe piata de impresariat artistic din Timisoara in primavara anului 2009. E plin internetul de fotografii si filmulete cu tineri. Si asta pentru ca vrem sa ne vedem. Sa ne aratam imaginea! Care tanara nu isi doreste sa isi vada poza pe internet, sa se vada la televizor intr-o reclama sau videoclip? Care tanara nu viseaza sa apara, macar o data-n viata, pe un podium, sub lumina reflectoarelor? Care tanar nu viseaza sa devina mare manechin si sa fie recunoscut de toti atunci cand iese din casa? Pentru toti acestia, care vor ca imaginea sa le fie cunoscuta, existam noi, echipa PTK IMAGE.

Click pentru oferta : www.modelingtimisoara.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...