Peste 600 de copii de la tara au fost adusi la film la Harry Potter in Timisoara de Clubul Rotary Opera

Au muncit, au avut rezultate bune la invatatura si au fost premiati. Este vorba despre 644 de elevi din Timis care au fost rasplatiti de Club Rotary Opera.

Cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Timis si a catorva sponsori, Club Rotary Opera, a adus, duminica, la Timisoara, elevi din satele si comunele judetului care au obtinut rezultate bune la invatatura.

Elevi din clasele V – VIII din mediul rural au venit, in grupuri, la mall, unde au vizionat in premiera filmul „Harry Potter 7”. Dupa film, majoritatea elevilor si-a petrecut timpul liber vizitand magazinele din mall.

„90 la suta dintre elevi nu au fost niciodata in Timisoara sau nu au vizitat niciodata mall-ul din oras”, a declarat Emil Ilea, reprezentant al Rotary Opera

Dedicat incurajarii si sprijinirii de durata a performantei intelectuale in general, contributia nou infiintatului Club Rotary Opera a fost deja recunoscuta de Ministerul Culturii prin acordarea „Diplomei de Excelenta 2010” cu mentiunea „pentru incurajarea artelor spectacolului”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Impresionant, cu adevarat!. Felicitari sincere initiatorilor si sponzorilor acestei actiuni.Sa va dea Dumnezeu sanatate si posibilitati pentru cat mai multe fapte bune. Incurajarea performantei intelectuale mai sterge din praful asezat pe „constiinte”inconstiente.

  2. Ce frumos din partea organizatorilor ca au facut acest gest si mai ales ca au siut sa se transpuna in inima unui copil de la tara! Azi, cand traim intr-o lume in derapaj, o lume egoista pina la sange, o lume a lupilor chiar, unii pot sa nu se gindeasca doar la ei, ci la…Viitor? FELICITARI !