Noutati :

Peste 20 de milioane de euro pentru intretinerea strazilor din Timisoara. Vezi care sunt firmele care au castigat licitatiile!

2 iulie, 2013 - 01:37 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. In sfarsit au fost stabilite firmele care vor repara strazile din Timisoara. Reprezentantii Primariei Timisoara au incheiat licitatiile pentru intretinerea carosabilului pe toate strazile din oras, impartite pe 6 sectoare.

Muncitorii de la Societatea de Drumuri Municipale, Superconstruct si Sylc Con Trans se vor ocupa de reparatiile strazilor din Timisoara in urmatorii 4 ani. Contractele sunt incheiate in aceste zile si se va intra in forta pe toate strazile incluse in cele 6 sectoare. Atentie insa! Contractele includ doar strazile, nu si trotuarele, pentru trotuare urmand a se incheia alte contracte. Licitatiile sunt inca in desfasurare, a anuntat primarul Nicolae Robu.

„Am reusit sa incheiem cu succes licitatiile pentru contractarea firmelor care sa intretina carosabilul pe toate strazile din oras. Sunt contracte generice, pe o perioada de 4 ani, incheiate sectorizat. Superconstruct a castigat sectoarele 1 si 3, Sylc Con Trans – sectorul 3 si Societatea de Drumuri Municipale sectoarele 4, 5 si 6. Valoarea este de 15 milioane de lei fara TVA, pentru fiecare sector”, a anuntat primarul Timisoarei.

La un simplu calcul, asta inseamna peste 90 de milioane de lei, adica peste 20 de milioane de euro. Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, in sedinta consiliului local de vineri va fi facuta o rectificare bugetara pentru a asigura sumele necesare interventiilor pe toate cele 6 sectoare.

„Abia acum ne vom putea ocupa in mod foarte serios de repararea carosabilului din Timisoara. Pentru intretinerea trotuarelor licitatia nu este incheiata”, a mai spus Robu.

_______

UPDATE: Cum sunt impartite sectoarele!

opiniatimisoarei.ro a intrat in posesia strazilor incluse in sectoarele pe care sunt impartite contractele de reparatii strazi. Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, acestea sunt impartite dupa cum urmeaza:

Sectorul 1 este delimitat de: str. Garii – blv. Republicii – Cal. Circumvalatiunii – Cal. Aradului (din pta. Europei in str. Demetriade) – str. Demetriade – str. Avram Imbroane (din str. Demetriade in Muzeul Satului) – Canal Bega

Sectorul 2 este delimitat de: Cal. Torontalului (exclusiv) – Cal. Aradului (inclusiv) (din Pta. Europei in str. Demetriade) – str. Demetriade (inclusiv)

Sectorul 3 este delimitat de: Str. Dunarea – str. Nera – Cal. Circumvalatiunii (inclusiv) – Cal. Torontalului (inclusiv)

Sectorul 4 este delimitat de: Canal Bega – str. Cluj (exclusiv) – str. Aries (exclusiv) – cal. Martirilor (exclusiv)

Sectorul 5 este delimitat de: Canal Bega – str.Cluj (inclusiv) – str. Aries (inclusiv) – Cal. Martirilor (inclusiv) – Cal. Buziasului (exclusiv) – giratie Buziasului (exclusiv) – str. Stan Vidrighin (exclusiv) – str. Stefan cel Mare (exclusiv) – str. Dacilor (exclusiv)

Sectorul 6 este delimitat de: Canal Bega – str. Dacilor (inclusiv) – str. Stefan cel Mare (inclusiv) – str. Stan Vidrighin (inclusiv) – giratie Buziasului – Cal. Buziasului (inclusiv)Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Si care sunt sectoarele 1,2,3…?Eu stiam de cartiere.Poate am ramas in urma.

 2. darnica foarte primaria timisoarei!
  pe strada brazilor, din calea lipovei,lucrarea a fost deschisa in noiembrie si apoi pauza…pana in aprilie.
  chestie de deviz gras!
  trotuarele carevasazica nu intra in reparatii!
  da’ licitatia pe spatii verzi pe anul 2013 de peste 300 miliarde de lei vechi, cand se finalizeaza, ca deja vine …toamna!
  bine, am inteles ca s-au facut acte aditionale la firmele arendasului jr-bere semeredi,nepotu’ lui’ciupeala!
  pa!
  va astept la flori de nu ma veti uita!

 3. pentru trotuare licitatia nu este incheiata… ASTA SPUNE TOT… totul in orasul asta vine in pachete mici executate mediocru… of