Noutati :

Peste 100 de copii de la gradinita si din clasa pregatitoare, din Masloc, ar putea fi evacuati

1 octombrie, 2012 - 09:39 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Gradinita din localitatea Masloc din judetul Timis unde functioneaza si clasa pregatitoare, ar putea fi evacuata, din noua cladire, deoarece Ministerul Educatiei nu si-a achitat datoriile fata de constructor.

Directorul scolii din localitatea Masloc din judetul Timis, Aura Danielescu, a declarat ca aproximativ o suta de copii de la gradinita si din clasa pregatitoare, asteapta sa fie evacuati din cladirea cea noua in care isi desfasoara activitatea.

Constructia cladirii a inceput in anul 2008, iar in anul 2010 a fost finalizata. De atunci, constructorul nu si-a primit banii pe lucrare. Noi am primit un ordin de evacuare pentru data de 1 octombrie, pentru neplata arieratelor. Deocamdata stam afara, impreuna cu copiii si speram ca va veni un avocat care ne va ajuta sa beneficiem de spatiu”, a declarat Aura Danielescu.

Directoarea a mai spus  ca situatia de la Masloc se cunoaste atat la Inspectoratul Scolar Judetean Timis, cat si la Ministerul Educatiei, insa pana acum problema nu a fost rezolvata.

Intrebat despre situatia de la Masloc, inspectorul scolar general adjunct din cadrul ISJ Timis, Halasz Francisc a declarat ca deocamdata nu s-a gasit o solutie in acest caz si ca de mai multi ani se asteapta ca Ministerul Educatiei sa isi plateasca datoriile fata de constructor.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor