Performanta in paza si protectie. Agenti de top, tehnica de ultima generatie si servicii de securitate de cea mai inalta calitate, oferite de Blitz Land Timisoara. Video

TIMISOARA. De ani buni, compania Blitz Land Timisoara este un etalon in domeniul protectie si paza. O recomanda viteza de reactie a angajatilor, profesionalismul interventiilor si gradul inalt de pregatire.

Firma pune la dispozitia clientilor sai profesionisti, impecabil antrenati din punct de vedere fizic, dar si instruiti tehnic si teoretic.

Firma s-a infiintat in 2015 si am incercat, in decursul timpului, sa avem servicii integrate, atat de paza umana, cat si de interventie. In plus, colaboram cu un dispecerat de monitorizare si interventie.
In cadrul societatii, activeaza agenti specializati, care au cursuri de pregatire teoretica si practica tot in grupul de firme Blitz. Logistica si dotarile ne ajuta sa activam pe piata de paza si proiectie, una din ce in ce mai grea„, spune Daniel Dumitru Hutan Jurca, administrator Blitz Land.

Dotarile tehnice de ultima generatie, dublate de personalul calificat din dispecerat, sunt garantia unor interventii rapide, realizate ca la carte, atat pe timpul zilei, cat si al noptii.

 

Firma e dotata cu aparatura de ultima generatie. Asta inseamna masini dotate la standardele care trebuie respectate, dotate cu statii de emisie-receptie, cu GPS de monitorizare. Agentii sunt pregatiti atat din punct de vedere fizic, cat si legislativ pentru a cunoaste tot ceea ce inseamna meseria de agent de interventie.
Mai mult, dispeceratul ne ajuta in solutionarea problemelor care apar la interventii. Timpii sunt dati in functie de raza de actiune a obiectivului si a zonei de stationare a echipajelor. In mod normal, timpii de interventie sunt stabiliti de comun acord cu proprietarul, dar legislatia prevede clar: pe timpul zilei 15 minute si pe timpul noptii 10 minute„, adauga Daniel Dumitru Hutan Jurca, administrator Blitz Land.

VIDEO: George Stefanita

Inca de la infiintarea sa, societatea de securitate Blitz Land este organizata in mai multe divizii si asigura servicii de securitate, protectie, paza, consultanta, instalari de sisteme tehnice si interventie rapida de top.

Divizia de paza si protectie

La ora actuala, compania efectueaza paza cu agenti de securitate pentru aproximativ 100 de obiective, cum ar fi societati de asigurari, complexuri comerciale, scoli, facultati si campusurile acestora, depozite si magazine in care se pastreaza valori importante, sedii de institutii si firme.

Firma ofera si servicii de protectie cu garzi de corp pentru oricine are nevoie de securitate sporita. Si aceasta activitate se face in baza unui plan minutios si profesionist, intocmit de personal cu competente certificate pentru aceasta ocupatie.

Bodyguarzii folosesc tinuta vestimentara in concordanta cu cerintele clientului sau uniforme cu insemne. In situatia in care persoana protejata solicita, agentii de securitate sunt dotati cu armament letal sau neletal, in conditiile legii.

Firma asigura servicii de securitate cu personal calificat si la evenimente cu public numeros. In aceasta situatie, agentii au obligatia de a supraveghea accesul in perimetrul delimitat, dar si de a monitoriza comportamentul participantilor si de a-i atentiona in cazul in care incalca regulile stabilite de organizatori.

Divizia de patrulare si interventie rapida

Blitz Land dispune de patrule mobile care sunt folosite pentru a verifica si monitoriza obiectivele. Echipele companiei sunt in contact permanent cu un dispecerat, folosind statii de emisie-receptie, iar, in situatii de urgenta, computerul selecteaza echipajele cele mai apropiate, acestea fiind directionate cu maxima rapiditate catre locul interventiei.

Analiza de risc, avizata de IGPR

Societatea de securitate Blitz Land efectueaza si analiza de risc la securitatea fizica, in urma careia sunt decise si imbunatatite masurile ce urmeaza sa fie puse in aplicare pentru paza diferitelor obiective.

Daniel Dumitru Hutan Jurca a dobandit competenta de „evaluator de risc la securitatea fizica” Cod COR 242115 fiind pregatit si avizat de Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia de Ordine Publica, avand competente de proiectare a sistemelor tehnice de detectie si semnalizare la efractie si control acces, TVCI si monitorizare.

 

Blitz Land are si o divizie tehnica ce ofera clientilor servicii de instalare sisteme de protectie, mentenanta pentru sistemele de securitate, consultanta in intretinerea lor, instalarea si activarea de sisteme de alarmare la efractie, incendiu, de supraveghere video, control acces, dar si interfoane si video interfoane.

Blitz Land – divizia de invatamant, calificare si perfectionare

Specializarea si perfectionarea profesionala a personalului de securitate privata se realizeaza prin Societatea Blitz Security Services, membra a Grupului de firme Blitz, aceasta fiind certificata ca furnizor de formare profesionala de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

In functie de specificul activitatilor, Blitz Land asigura instruirea permanenta a agentilor la locul de munca. Angajatii fac antrenamente bazate pe pregatire fizica, iau parte la cursuri de prim ajutor si fac exercitii de autoaparare si tragere cu armamentul din dotare, in poligon autorizat.

Toate detaliile despre serviciile Blitz Land pot fi consultate pe pagina autoblitz.ro, iar informatii suplimentare la numerele de telefon: 0256212212, 0723633042.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.