Noutati :

Pentru performanta e nevoie si de igiena! Zece scoli din Timis vor avea grupuri sanitare noi cu sprijinul Clubului Rotary Cetate

10 iulie, 2012 - 02:40 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. „10 scoli de nota 10” este un proiect inedit pus la cale de Clubul Rotary Cetate din Timisoara  care isi propune dotarea cu grupuri sanitare nou-noute la zece scoli ori gradinite din judetul Timis.

Membrii Clubului Rotary Cetate isi propun sa sustina in acest fel, performanta elevilor.

Pentru performanta este nevoie si de igiena. Am identificat 46 de scoli din judetul Timis care nu au autorizatie sanitara pentru ca nu au grupuri sanitare in interior, nu au apa curenta„, a declarat Horatiu Rada, presedintele Clubului Rotary Cetate.

Scolile care vor intra in program sunt urmatoarele: Scoala cu clasele I-IV – Butin (comuna Gataia), Scoala cu clasele I-IV – Percosova (comuna Gataia), Scoala cu clasele I-IV – Semlacu Mare (comuna Gataia), Scoala cu clasele I-IV – Semlacu Mic (comuna Gataia), Gradinita cu program normal – Sculia (comuna Gataia), Gradinita cu program normal – Butin (comuna Gataia), Gradinita cu program normal – Percosova (comuna Gataia), Scoala cu clasele I-IV – Cliciova (comuna Bethausen), Scoala cu clasele I-IV – Leucusesti (comuna Bethausen), Scoala cu clasele I-IV – Gladna Romana (comuna Firdea), Gradinita cu program normal – Gladna Romana (comuna Firdea), Gradinita cu program normal – Salbagel (comuna Bethausen) si Scoala cu clasele I-IV – Ohaba Lunga (comuna Ohaba Lunga).

Costul estimativ al lucrarilor este de circa 100.000 de euro, iar pana acum s-au adunat circa 25.000 de euro, bani care vor fi de ajuns doar pentru trei unitati de invatamant care pana la toamna vor avea deja grupuri sanitare noi. In aceste locatii lucrarile au demarat in sensul ca s-au facut deja masuratorile pentru investitii.

Banii pentru celelalte scoli vor fi adunati, cel mai probabil in cadrul unei gale ce se va desfasura la sfarsitul acestui an, in luna decembrie.

Foto: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...