Noutati :

Parcarea pe 5 etaje care se ridica in Timisoara cu 2 milioane si jumatate de euro, langa cel mai spectaculos business hub din vestul Romaniei. Va avea si statii de incarcat masini electrice si spatii pentru biciclete

9 octombrie, 2017 - 11:06 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
3

TIMISOARA. Unul dintre cele mai indraznete proiecte care s-au facut vreodata in Timisoara vine cu noutati uimitoare. Cea mai moderna cladire business din oras aduce alaturi o parcare uriasa, pe 5 nivele.

Investitorul este Werk Property Group, care dezvolta in Calea Torontalului Vox Technology Park, cel mai spectaculos business hub din Timisoara.

Construirea parcarii va fi gata in 2018. Gandita pe 5 etaje, aceasta va avea o capacitate de 400 de locuri, iar investitia se ridica la 2,5 milioane euro.

Noile locuri de parcare se vor adauga celor 261 deja disponibile in cadrul Vox Technology Park, parcarea proiectului urmand sa dispuna si de mai multe statii pentru incarcarea masinilor electrice si spatii pentru biciclete.

Vox Technology Park, cladirea inteligenta cu acces pe baza de identificare biometrica, sala de fitness, dusuri pentru biciclisti si terasa suspendata

Dupa finalizarea acesteia, Vox Technology Park va oferi una dintre cele mai pune proportii la nivel national intre suprafata inchiriabila si locuri de parcare disponibile: 1 loc de parcare la fiecare 38 de metri patrati inchiriabili.

Ne-am asumat ca vom dezvolta unul dintre cele mai performante tehnologic proiecte de birouri din Romania si tot ceea ce facem este in aceasta directie. Vox Technology Park va dispune de facilitati unice, precum identificarea biometrica, dar si avantaje competitive pentru viitorii angajati, ca spatii si dusuri pentru biciclisti, food court si sala de fitness, iar recent am lansat programul Vox Your StartUp, prin care dorim sa sustinem startup-urile din Timisoara, cel mai bun proiect urmand sa primeasca gratuit un spatiu de birouri in cadrul proiectului”, declara omul de afaceri Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

De altfel, Vox Technology Park va avea o suprafata inchiriabila de 26.000 de metri patrati si va fi livrat pe piata in decembrie anul acesta in urma unei investitii de 30 de milioane de euro.

Vox Technology Park este unul din cele mai moderne proiecte de birouri din Romania, urmand sa ofere facilitati unice la nivel national, precum posibilitatea de identificare biometrica la accesul in cladire, locuri de parcare cu statii pentru incarcarea masinilor electrice si spatii pentru biciclete – urmand sa existe si dusuri la dispozitia viitorilor angajati – spatii comerciale si de servicii, food court si o sala de fitness.

Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, face parte din grupul de companii Werk, care a dezvoltat in ultimii ani in Timisoara peste 800 de apartamente si zeci de mii de metri patrati de hale industriale, spatii hoteliere si de birouri.

Vox Technology Park va dispune de spatii de pana la 3.500 de metri patrati pe etaj, cea mai mare suprafata disponibila din oras, si va oferi o serie intreaga de facilitati, precum spatii comerciale si de servicii, mai multe sali de conferinte, restaurante, cafenea si o terasa suspendata la ultimul etaj.

De asemenea, Vox Technology Park va aduce pe piata si inovatii tehnologice unice pe plan local, precum posibilitatea de identificare biometrica la accesul in cladire prin tehnologia 4 Fingers Touchless ID (www.veridiumID.com), aceasta metoda urmand sa duca la maximizarea nivelului general de siguranta dar si la o monitorizare mai eficienta a angajatilor.

Vox Technology Park este format dintr-o cladire cu doua corpuri cu sapte respectiv zece etaje. Gradul actual de preinchiriere a proiectului este de 60%, mai multe companii din domeniile IT&C si financiar numarandu-se printre viitorii chiriasi ai proiectului.

Omul de afaceri Virgil Tornoreanu detine si compania producatoare de software Vox FileMaker Solutions, care realizeaza programe si aplicatii pentru companii internationale si diferite institutii publice si bancare din vestul Europei, precum Serviciul de Pasapoarte din Olanda, fiind si resellerul si service-ul autorizat Apple Vox Store in Romania.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Excelent (5 etaje, aceasta va avea o capacitate de 400 de locuri pentru cei care lucreaza acolo sau sunt clientii firmelor), cu cateva mici amendamente.
  Actiunea ar trebui umata de:
  – minimum 3 – 4 amenajari similare si in zona centrala a Timisoarei; altfel, „aglomeratia” in aceste zone va ramane aceeasi.
  – fluentizarea circuatiei de la aceasta parcare inspre/dinspre centru sau zone limitrofe cu oco;irea centrului.. accesului (probabil ca se va rezolva).

 2. Plus piste de biciclete adevarate, ceea ce Lae nu va reusi niciodata.

 3. Cam slabut!
  Primaria Timisoarei poate face ceva mult mai mic si mult mai scump!
  Ca doar lucreaza pe bani publici si pot cheltui oricat.
  Numai studiile vor fi cat cladirea asta…