Noutati :

Paranormalul Lorin Fortuna a propus Ministerului Sanatatii o serie de experimente care sa dovedeasca existenta „corpului astral”

19 octombrie, 2012 - 12:32 PM
Autor: Gheorghe Ilas      
Categorie: ANCHETE
3

TIMISOARA. Recunoscut pentru contributia sa nestavilita la dezvoltarea si teoretizarea stiintelor paranormale, toate populate de personaje stranii precum gorilieni sau serpilieni, revolutionarul Lorin Fortuna, fost conferentiar universitar la Universitatea Politehnica Timisoara, duce o lupta sustinuta pentru a convinge Ministerul Sanatatii sa infiinteze un departament de cercetare in domeniul fenomenelor paranormale.

In argumentatia trimisa ministrului Sanatatii, Lorin Fortuna precizeaza faptul ca fenomenele paranormale au aplicatii in diverse ramuri tehnice, printre care si depoluarea izvoarelor de apa potabila. Pentru a fi cat mai credibil, maestrul Fortuna invoca doua experimente derulate la Timisoara, cand s-a intervenit prin metode paranormale asupra izvorului de adancime care alimenteaza fantana din Parcul Dacia si a izvorului de adancime al Uzinei de apa de la Urseni, rezultatele fiind o anihilare completa a substantelor poluante din apa.

Experimentul efectuat asupra izvorului de adancime a fantanii publice din Parcul Dacia a avut ca obiect nu doar depoluarea izvorului de adancime, ci si a unei probe de 5 litri de apa prelevata din acelasi izvor, asupra careia s-a actionat intens, prin procedee considerate paranormale, in conditiile in care apa respectiva era depozitata in laboratorul de analize a firmei Ecoind din Timisoara. in acest caz am beneficiat de o asistenta tehnica calificata de verificare, atestata prin buletine de incercari corespunzatoare”, spune Lorin Fortuna in documentatia depusa la minister, asteptand ca mai-marii medicinei din Romania sa ia decizia revolutionara de a permite cercetarile paranormale in domeniul medical.

„O boala poate avea cauza intr-un corp si efectul in celalalt corp!”

De fapt, povestea cu depoluarea a doua izvoare din Timisoara si Urseni reprezinta doar partea experimentala din scrisoarea adresata Ministerului Sanatatii, in care se propune introducerea bioenergoterapiei ca domeniu complementar terapiei medicale clasice. „M-am apucat de investigare si cercetare in acest domeniu datorita faptului ca am constatat ca beneficiez de anumite calitati, considerate paranormale, care-mi permit sa provoc cu ajutorul mainilor un efect benefic asupra persoanelor care sufera de anumite afectiuni, atingand sau masand zonele dureroase, precum si alte zone considerate fundamentale si principale ale organismului uman, sau doar tinand mainile deasupra acestor zone, chiar fara a le atinge, dar cu un efect corespunzator diminuat”, explica Fortuna abilitatile sale in domeniul extrasenzorial, inainte de a vorbi despre… trupul astral al fiecarei persoane.

Omul dispune, pe langa trupul sau fizic, care face obiectul de studiu si de terapie a medicinei considerata clasica, si de o alta structura fundamentala, de natura infoenergetica, care a fost constientizata inca din antichitate si denumita in diferite moduri, ca trup subtil, trup spiritual, trup energetic etc. Noi am preferat sa utilizam denumirea de trup astral, care o consideram cea mai apropiata de modul specific in care se manifesta aceasta structura”, mai spune inventatorul timisorean, dupa care trece la partea mai medicala a scrisorii.

Imbolnavirea unui organ component dintr-un trup, daca nu este tratata corespunzator si la timp, va provoca prin influenta directa imbolnavirea organului component asociat din trupul astral. O afectiune isi poate avea cauza intr-un trup si efectul in celalalt trup, sau isi poate avea cauza in ambele trupuri, fiind de fapt un complex de boli in ambele trupuri. Asa se explica existenta si manifestarea specifica a asa-numitelor boli incurabile, care sunt, de fapt, boli ce isi au cauza in trupul astral, sau si in trupul astral, cauza ce nu poate fi tratata corespunzator doar prin  intermediul efectelor care se manifesta exclusiv pe trupul fizic, pe care medicina clasica le are in vedere”, este convins Fortuna, atragand atentia ca o terapie specifica unei afectiuni umane nu este completa decat daca are in vedere atat trupul fizic, cat si trupul astral.

Doar abordand terapia prin aceasta viziune complementara pot fi depasite limitele care se manifesta, in prezent, in cadrul medicinei clasice, prin asa-numitele boli incurabile sau complicatii post-terapeutice”. Ca o concluzie normala la aceasta expunere paranormala, Lorin Fortuna cere ministerului ca grupul de cercetare si investigare din care face parte sa efectueze, in mod benevol si gratuit, o serie de experimente – in colaborare cu reprezentanti ai medicinei clasice -, care sa fie monitorizate, prin care sa se dovedeasca avantajele terapiei mixte, asupra corpului fizic si a celui astral, in vindecarea unor afectiuni grave.

„Terapia astrala ar trebui practicata ca o profesie!”

Cum era firesc in cazul unei asemenea propuneri exotice, reprezentantii Ministerului Sanatatii au refuzat sa raspunda la scrisoarea profesorului paranormal. „Nu am primit nici un fel de raspuns de la Ministerul Sanatatii, desi centre de investigare si cercetare fundamentala in domeniul diagnosticarii si terapiei mixte, din punct de vedere functional, al fiintei umane exista in orase si tari din orientul apropiat sau indepartat, precum Rusia, China, Japonia, SUA si altele. Exista o serie de prejudecati institutionale, care se manifesta prin franarea puternica a acestor initiative. Consider ca Romania ar trebui sa manifeste un interes corespunzator fata de acest domeniu, al terapiilor neconventionale, inclusiv prin finantarea unor proiecte de investigare si cercetare, asa cum se intampla in alte tari. Pe viitor voi proceda in asa fel incat sa scot in evidenta terapia astrala, ca terapie complementara celei fizice, precum si de a o scoate din starea ingrata in care se afla, pentru a fi practicata ca o profesie. Din cauza ignorarii terapiei astrale, multi bolnavi sunt tratati necorespunzator din punct de vedere medical si ajung sa moara cu zile”, ne-a declarat Lorin Fortuna.

In incercarea de a obtine si punctul de vedere al Ministerului Sanatatii in legatura cu aceasta initiativa, am obtinut doar promisiunea ca ni se va raspunde la o solicitare scrisa despre acest subiect. Pana in prezent, acest raspuns inca nu ne-a parvenit…Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Domnul profesor Lorinel Fortuna ar merita, daca nu o clinica, atunci un salon – numai al lui, da’ de psihiatrie !

  2. eu cred ca traieste si comunica dintr-o lume numai a lui!

  3. lasa bogdi ca nici cu tine nu ne e rusine!