Noutati :

Painea noastra cea de toate zilele este o adevarata otrava. E-urile din produsele de panificatie sunt cele mai daunatoare!

17 martie, 2012 - 03:14 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

Cel mai consumat aliment din Romania, painea, este de fapt o adevarata otrava din cauza numarului mare de aditivi alimentari pe care ii contine, adica E-uri.

Majoritatea hypermarket-urilor vand paine cu E-uri, potrivit unui studiu al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor. Specialistii spun ca E-urile din paine sunt cele mai daunatoare pentru ca sunt consumate in mod frecvent si, mai mult de atat, intra in combinatie si cu E-urile din alte alimente si, astfel, cantitatile consumate devin cu adevarat periculoase.

Poate sa introduca diferitele tipuri de E-uri care sunt ori coloranti alimentari, ori conservanti alimentari ori anumiti aditivi pentru a da afanare, gust, imagine„, a spus Sorin Mierlea, presedintele ANPC.

Medicii sustin ca aceste E-uri consumate in mod regulat pot provoca boli grave precum cancerul. La noi in tara, o treime dintre cei 500.000 de bolnavi de cancer sufera de forme ale bolii provocate direct de alimentatia nesanatoasa.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. nu mai avem bani sa o luam nici pe asta cu taierile din pensii si salarii