Noutati :

Ovidiu Megan, fostul prorector al UVT, noul director al ADI Polul de Crestere Timisoara

28 aprilie, 2021 - 11:14 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara – Polul de Crestere Timisoara va avea un nou director general. In urma unui concurs, Ovidiu Megan, fostul prorector al Universitatii de Vest din Timisoara, va ocupa aceasta functie.

CITESTE SI: Scoala din Timisoara care si-a putea dubla numarul de clase pregatitoare fata de planul de scolarizare. Ultima zi de inscriere la clasa zero 

Ovidiu Megan este cadru didactic in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, la Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor. Are o experienta semnificativa in zona manageriala, ca prorector al universitatii, decan al Facultatii de Economie si Administrare a Afacerilor sau director al Departamentului de Accesare si Implementare Proiecte din cadrul Universitatii de Vest.

Ovidiu Megan este cunoscut si in domeniul organizatiilor non-guvernamentale, fiind unul dintre principalii organizatori ai Flight Festival, singurul festival de muzica, arta si tehnologie din tara.

„A venit momentul sa retrezim aceasta Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara, care este extrem de importanta in contextul atragerii de fonduri europene si revitalizare a intregii zone metropolitane. Ca presedinte al ADI-PCT am cea mai mare incredere ca Ovidiu Megan este persoana care are si cunostintele si experienta necesare pentru a conduce aceasta asociatie”, a transmis primarul Timisoarei, Dominic Fritz.

Scopul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara – Polul de Crestere Timisoara este cooperarea intre unitatile administrativ-teritoriale membre, pentru realizarea in comun a unor proiecte de dezvoltare de interes zonal sau regional, ori al furnizarii in comun a unor servicii publice. in acest sens, asociatia elaboreaza, implementeaza si monitorizeaza Planul Integrat de Dezvoltare al Polului de Crestere Timisoara, promoveaza strategia de dezvoltare economica a zonei, atrage investitori straini, obtine fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea zonei si contribuie la dezvoltarea turismului in zona.

Din cadrul ADI-PCT fac parte Primaria Timisoara, Consiliul Judetean Timis si alte 19 localitati din Polul de Crestere Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ce-l recomanda ? In afara de ” milițienii