Noutati :

Oraselul din Timis campion la proiecte pe bani europeni, intr-un nou parteneriat cu 10 primarii

5 octombrie, 2015 - 11:22 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

DETA. Primaria orasului Deta va participa in perioada 7-12 octombrie 2015, la Trivero – Italia, la un proiect Town Twinning, “Europe-Week for Youth 2015”, proiect finantat prin Europe for Citizens Programme 2014-2020, alaturi de alte 10 primarii din Lituania, Polonia, Croatia si Italia.

Proiectul finantat de Comisia Europeana faciliteaza infratirea intre orasele europene, Deta avand astfel posibilitatea de a stabili colaborari cu cele 10 orase participante la intalnirea de la Trivero.

Punctul culminant al acestui Town Twinning va fi semnarea juramantului de infratire. Delegatia orasului Deta va fi formata din 9 persoane si va fi condusa de viceprimarul orasului Mateescu Adina.

Proiectul are ca obiectiv sa aduca Europa mai aproape de cetatenii sai si sa creasca gradul de constientizare al cetatenilor, rezultate obtinute prin politicile europene. De asemenea se doreste incurajare participarii democratice si civice a cetatenilor la nivelul Uniunii Europene, prin dezvoltarea gradului de intelegere al cetatenilor a procesului de politica a Uniunii si prin promovarea oportunitatilor de societate, angajament intercultural si voluntariat la nivelul Uniunii.

Scopul proiectului este promovarea cetateniei europeane si a procesului democratic, care cuprinde dezvoltarea capacitatii de a intelege valorile Uniunii Europene.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...