Opiniatimisoarei.ro, pe primul loc pentru a patra oara. Cele mai bune firme din judet, premiate de CCIAT la Topul Firmelor din Timis pe anul 2019

TIMISOARA. Si anul acesta s-au decernat, in mod traditional, ‘Oscarurile’ excelentei in afaceri din Timisoara.

Intr-un cadru cu totul diferit, data fiind pandemia de coronavirus, insa intr-un an marcat de o tripla aniversare – 170 de ani de la infiintare prin Patenta Imperiala a lui Franz Josef I al Austriei, 30 de ani de la reluarea activitatii ca prima camera de comert teritoriala din Romania postrevolutionara si 15 ani de la darea in folosinta a Centrului Regional de Afaceri, Gala a adus pe podimul laureatitor pe cei mai buni dintre cei mai buni.

Anul acesta, 1.826 de firme au reusit sa se claseze pe locurile I, II si III intr-unul dintre cele 7 domenii de activitate premiate Cercetare-Dezvoltare si High-Tech; Industrie; Agricultura, Silvicultura, Pescuit, Constructii, Servicii, Comert, Turism. Totodata, 190 de firme care s-au clasificat pe podium in ultimii 9 ani au fost distinse cu Trofeul de Excelenta.

Laureatii editiei de anul acesta au fost stabiliti conform unei metodologii ce se aplica la nivel national, clasamentul reunind aproape 11.000 de firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un numar de 32.297 care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut.

Opinia Timisoarei, pentru a patra oara pe primul loc

Printre premianti s-a numarat si Opinia Timisoarei. Firma care editeaza site-ul nostru de stiri, Ripensis Media Trust, a luat Locul I la profit in 2019 in judetul Timis, la categoria Servicii – Mass Media, fiind al patrulea an consecutiv in care a urcat pe prima treapta a podiumului.

Opinia Timisoarei a castigat trofeul si in 2016, in 2017, in 2018 si in 2019.

Pentru asta, dragi cititori, ne inclinam si va multumim.

Imaginile de mai jos sunt de la Topul Firmelor din anii anteriori.

Avand in vedere contextul epidemiologic si pentru a asigura desfasurarea Galei Excelentei in Afaceri in cele mai sigure conditii, premiantii din acest an au urcat pe scena individual, intr-un cadru festiv, pentru a-si primi distinctiile. Intregul eveniment va fi difuzat de un post de televiziune si transmis live pe retelele de socializare in data de 4 decembrie, de la ora 19.00.

Topul Firmelor reuneste anual aproximativ 900 de participanti, reprezentanti de marca ai mediului de afaceri, administratia publica, institutii si servicii deconcentrate din teritoriu, magistrati, oficiali ai misiunilor diplomatice in Romania, universitati, institutii de cultura, asociatii de afaceri, camere de comert din tara si strainatate, colaboratori si parteneri ai CCIA Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...