Oamenii de afaceri din Timis, invitati la o misiune economica, organizata de CCIAT, in Statele Unite ale Americii

TIMISOARA. Seria misiunilor economice anuale organizate de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in Statele Unite ale Americii continua cu o misiune economica multisectoriala care va avea loc la New York, Washington si Las Vegas, in perioada 28 august – 7 septembrie 2018.

In functie de interesul participantilor, vor fi organizate intalniri de afaceri menite intensificarii relatiilor comercial-economice romano-americane, identificarii de noi posibilitati de colaborare, stabilirii de contacte de afaceri directe cu firme americane interesate in a face afaceri cu parteneri romani.

Anul trecut, in perioada 20 noiembrie – 1 decembrie, 13 firme timisene au luat parte la o misiune economica similara, in cadrul careia a fost vizitat Salonul International Auto Show Las Vegas, iar cu sprijinul Consulatelor Generale ale Romaniei de la New York si Los Angeles si al Camerei de Comert Romano-Americane au avut loc intalniri B2B pe domenii de interes.

Costul participarii la misiunea economica este 2.370 Euro pentru firmele membre ale CCIAT si include:
– Transport cu avion pe ruta Belgrad – New York – Washington – Las Vegas si retur;
– Cazare 10 nopti in camera dubla la hoteluri de 3 si respectiv 4 stele;
– Transferuri aeroport – hotel – aeroport;
– Asistenta din partea CCIAT pe perioada desfasurarii misiunii economice.

Data limita de confirmare este 4 mai 2018. Datorita cresterii pretului biletelor de avion, costul deplasarii va creste functie de data confirmarii si rezervarii biletului.

***
Informatii suplimentare (ref. documente obtinere vize, program detaliat etc) si inregistrarea participarii la tel. 0372 185 242 sau 0372 185 285, e-mail: [email protected], Diana Pop – referent specialitate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.