Noutati :

Oamenii de afaceri din Timis, invitati la o misiune economica, organizata de CCIAT, in Statele Unite ale Americii

4 aprilie, 2018 - 12:27 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Seria misiunilor economice anuale organizate de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in Statele Unite ale Americii continua cu o misiune economica multisectoriala care va avea loc la New York, Washington si Las Vegas, in perioada 28 august – 7 septembrie 2018.

In functie de interesul participantilor, vor fi organizate intalniri de afaceri menite intensificarii relatiilor comercial-economice romano-americane, identificarii de noi posibilitati de colaborare, stabilirii de contacte de afaceri directe cu firme americane interesate in a face afaceri cu parteneri romani.

Anul trecut, in perioada 20 noiembrie – 1 decembrie, 13 firme timisene au luat parte la o misiune economica similara, in cadrul careia a fost vizitat Salonul International Auto Show Las Vegas, iar cu sprijinul Consulatelor Generale ale Romaniei de la New York si Los Angeles si al Camerei de Comert Romano-Americane au avut loc intalniri B2B pe domenii de interes.

Costul participarii la misiunea economica este 2.370 Euro pentru firmele membre ale CCIAT si include:
– Transport cu avion pe ruta Belgrad – New York – Washington – Las Vegas si retur;
– Cazare 10 nopti in camera dubla la hoteluri de 3 si respectiv 4 stele;
– Transferuri aeroport – hotel – aeroport;
– Asistenta din partea CCIAT pe perioada desfasurarii misiunii economice.

Data limita de confirmare este 4 mai 2018. Datorita cresterii pretului biletelor de avion, costul deplasarii va creste functie de data confirmarii si rezervarii biletului.

***
Informatii suplimentare (ref. documente obtinere vize, program detaliat etc) si inregistrarea participarii la tel. 0372 185 242 sau 0372 185 285, e-mail: [email protected], Diana Pop – referent specialitate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...