Noutati :

O noua sectiune de concurs in Campionatul Judetean de Automobilism Timis! Raliu de orientare, la Rally-Kart Giarmata-Pischia!

4 septembrie, 2014 - 10:39 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0
Cele doua comune timisene, Giarmata si Pischia se afla la al doilea an consecutiv in care gazduiesc un concurs automobilistic. Competitia care se desfasoara in organizarea Comisiei de Automobilism si Karting din cadrul ACR Timis s-a bucurat din plin de aprecierile participantilor la editia precedenta, aducand unul dintre cele mai spectaculoase trasee de automobilism din Timis.
 
Intrecerea care reprezinta cea de-a 7-a etapa a Campionatului de Automobilism si Karting Timis va aduce de aceasta data si o premira pentru piloti. In cadrul raliului a fost introdusa o noua sectiune de concurs, “Raliu de orientare”, care se va premia separat.
Rally-Kart Giarmata-Pischia va cuprinde patru probe speciale. Prima se va desfasura in centrul comunei Giarmata, pe un traseu de 0,6 km, pe strada Morii, de la sensul Giratoriu, pana la intersectia cu strada Noua. Cea de-a doua ‘speciala’ va avea loc pe o lungime de 2 km, de la intersectia DJ 691 cu DC 60, spre Bencecul de Sus.
PS 3 se va disputa pe o distanta de 1km de la iesirea din Bencecul de Jos, spre Bencecul de Sus, iar batalia finala se va da pe o platforma industriala de la intrarea in Giarmata.
Pe langa intrecerea automobilistica, pe traseul probei speciale nr 1 vor intra in concurs si pilotii de la karting.
Circulatia va fi inchisa pe perioada desfasurarii competitiei, dupa cum urmeaza:
-intre orele 09.00-11.30, in comuna Giarmata, pe strada Morii de la intersectia cu strada Noua pina la intersectia cu strada Iohanii
-intre orele 10.00-11.30, pe DC 60,de la intersectia DJ 691 cu DC 60 spre Bencecu de Sus,pe o distanta de 3 km,
-intre orele 11.00-12.30  pe DC 62, la iesirea din sat Bencecu de Jos spre Bencecul de Sus.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...