Noutati :

O noua editie a expozitiei BANAT AGRALIM, aproape de start, la Timisoara

15 mai, 2017 - 08:46 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Unul dintre cele mai indragite evenimente de la inceput de vara se apropie de start. Si anul acesta, agricultorii, dar si crescatorii de animale isi dau intalnire la Timisoara, unde are loc o noua editie a expozitiei internationale BANAT AGRALIM.

Manifestarea vizeaza promovarea si evidentierea performantelor din domeniile de competenta ale universitatii, respectiv: productia vegetala, productia animaliera, siguranta si securitatea alimentara, procesarea si valorificarea productiilor agroalimentare, inginerie-proiectare, amenajare si intretinere parcuri si spatii verzi, dezvoltarea durabila, conservarea mediului si a biodiversitatii.

Expozitia este structurata pe 6 sectoare: Agricultura; Horticultura si Silvicultura; Cresterea animalelor; Industrie alimentara si ambalaje; Cinegetica; Cercetare-Inovare-Extensie universitara-Finantare.

Pe durata celor trei zile, publicul profesionist va putea participa la demonstratii „in camp” cu masini si utilaje agricole si work-shop-uri cu tematica specifica. De asemenea, se vor organiza concursuri de echitatie si de dresaj canin.

BANAT AGRALIM se va desfasura in perioada 26 – 28  mai 2017, in campusul universitar din Timisoara, Calea Aradului nr.119.

Expozitia, aflata la cea de-a 14-a editie, este organizata de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului “Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara, in colaborare cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Consiliului Judetean Timis, Primariei Municipiului Timisoara si al unor asociatii profesionale si entitati publice de profil (Directia pentru Agricultura a Judetului Timis; Camera Agricola Timis; Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Timis; Oficiul Judetean de Zootehnie Timis; Asociatia Producatorilor de Cereale si Plante Tehnice Timis; Asociatia Crescatorilor de Vaci cu Lapte Timis; Asociatia Crescatorilor de Bovine „Narcisa” Timis; A.J.O.C. Ovis Banatim; Asociatia Crescatorilor de Ovine Ovitim Miorita Costei Timis).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...