O expozitie eveniment ramane inca doua luni in mansarda Muzeului National al Banatului de la Timisoara. De Martisor, intrarea e libera

TIMISOARA. O expozitie deschisa la Timisoara in luna decembrie a anului trecut va putea fi vizitata si in urmatoarele doua luni.

CITESTE SI: Jos palaria! Au sarit in ajutorul bolnavilor aflati in suferinta in spitale. Elevi de liceu din Timisoara, donatori de sange. Foto 

Expozitia „Memoria obiectelor si cultura urbana din vestul Romaniei” a putut fi vizitata din 21 decembrie si trebuia sa fie inchisa in 28 februarie. Succesul pe care l-a avut i-a determinat pe reprezentantii Muzeului sa o pastreze in mansarda 2 a Bastionului Theresia pana in luna aprilie.

Prelungim expozitia „Memoria obiectelor si cultura urbana din vestul Romaniei” pana pe 23 Aprilie! Ce puteti descoperi in mansarda B2 a Bastionului Maria Theresia? Un numar important de bunuri culturale si povesti urbane din secolele XVIII-XX. Acestea arata ritmul si dimensiunile culturii urbane din vestul Romaniei” au transmis reprezentantii Muzeului National al Banatului.

Expozitia este rezultatul colaborarii dintre Muzeul National al Banatului, Complexul Muzeal Arad, Muzeul de Istorie, Etnografie si Arta Plastica Lugoj, Muzeul Banatului Montan Resita, Muzeul Judetean de Etnografie si al Regimentului de Granita Caransebes, Muzeul Presei Sever Bocu Jimbolia, Muzeul Stefan Jäger Jimbolia si Cristian-Oliviu Gaidos, colectionar privat.

Atat expozitia „Memoria obiectelor si cultura urbana din vestul Romaniei”, cat si celelalte gazduite de Muzeul National al banatului vor putea fi vizitate gratuit de 1 martie de doamne si domnisoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...