Jos palaria! Au sarit in ajutorul bolnavilor aflati in suferinta in spitale. Elevi de liceu din Timisoara, donatori de sange. Foto

TIMISOARA. Mai multi elevi de liceu din Timisoara au venit in ajutorul bolnavilor din spitale si au oferit si un exemplu pentru ceilalti.

CITESTE SI: S-a umplut Bega de spuma, la Timisoara. Foto

In cadrul unei actiuni organizate de una dintre profesoare, elevii din ani terminali, au mers, luni dimineata, la Centrul de Transfuzii si au donat sange pentru cei aflati in suferinta.

Multumim doamnei prof. Mariana Faur care a organizat o noua campanie de informare si constientizare cu privire la importanta donarii de sange in randul elevilor din cadrul Liceului Teoretic ,,Grigore Moisil” din Timisoara. Va felicitam pentru initiativa, iar tinerilor care au donat sange si au dat dovada de mult curaj le multumim pentru gestul lor altruist„, a fost mesajul reprezentantilor Centrului de Transfuzii.

Reprezentantii Centrului de Transfuzii din Timisoara spun ca, pentru a face fata necesarului de sange din spitalele din judet, zilnic ar trebui sa aiba in jur de 120 de donatori.

Toti cei care vor sa doneze sange sunt asteptati in fiecare zi la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Timisoara, intre orele 07:30 si 13:30 pentru a da o raza de speranta celor a caror viata poate depinde de un strop de sange.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...