Noutati :

O clinica importanta din Timisoara se muta din oras. Cat costa transferul si cat de mult ii ajuta pe bolnavi schimbarea?

26 octombrie, 2015 - 01:34 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. In doi-trei ani, Clinica de Psihiatrie de pe strada Vacarescu din Timisoara se va muta intr-un nou spatiu, la marginea Timisoarei, mai exact in fosta Unitate Militara de la Giroc.

Mutarea acestei clinici intr-un nou spatiu este necesara, deoarece acum se platesc bani grei pe chirie in apropiere de Piata Iosefin, iar cladirea in care acum aceasta functioneaza are mai multe nereguli. Printre acestea: insuficienta suprafetelor necesare adecvate functional si tehnic conform normelor in vigoare pentru compartimentele clinicii si compartimentele didactice. De asemenea, ii lipsesc suprafetele necesare pentru zonele de acces, parcarea si spatiile verzi,  conform legislatiei si normelor in vigoare, precum si nerespectarea unor conditii de siguranta privind accesul masinilor de pompieri ori salvare.

clinica-vacarescu-pompieri-nebun (4)

Clinica va fi mutata pe pe un teren de 5.498 de metri patrati unde se afla acum doua cladiri ce urmeaza sa fie consolidate. Va fi amenajata si o curte cu multa verdeata, dar si un teren de sport, precum si parcari si accease pentru masinile de pompieri si salvari.

Valoarea investitiei este de 3,5 milioane de euro, bani din fonduri europene, de la Consiliul Judetean Timis si de la Guvernul Romaniei. Investitia se va realiza in doi ani de la inceperea lucrarilor.

Consiliul Judetean Timis va discuta in plenul de luna aceasta realizarea unui studiu de fezabilitate pentru acest proiect. Dupa acest pas, urmeaza licitatia si apoi inceperea lucrarilor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu știu de ce am impresia ca Studiul de fezabilitate este gata, ca de altfel de unde atâtea date exacte ? ( suprafețe și mai ales prețuri ). În rest abea așteptăm să vedem când va fi inaugurată clinica la noua locație.

    • Intotdeauna se mai poate face INCA un studiu de fezabilitate… si INCA unul…