O alta tara din Europa interzice intrarea navelor rusesti in porturile sale. Aceeasi decizie a luat-o si Romania

La aproape 24 de ore dupa ce Romania a interzis navelor sub pavilion rusesc sa intre in porturile sale, un alt stat a luat o hotarare similara.

CITESTE SI: Navele rusesti, interzise in porturile din Romania. Masura e valabila si pentru iahturi sau barci de agrement 

Astfel incepand din Duminica Floriilor, sanctiunea va fi impusa si de Bulgariam scrie ziare.com.

Tuturor navelor inregistrate sub pavilion rusesc, precum si tuturor navelor care si-au schimbat pavilionul sau inregistrarea in registrul maritim in orice alt stat dupa 24 februarie, le este interzis accesul in porturile maritime si fluviale bulgare”, a transmis autoritatea navala din tara vecina.

Se vor face exceptii numai pentru navele aflate in primejdie sau care solicita asistenta umanitară sau pentru navele care transporta produse energetice, alimente si produse farmaceutice catre tarile UE.

Foto: cruisedig.com

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...