Noutati :

Nu au patimit la Iasi! Timisoara Saracens se impune clar in Cupa Romaniei

29 aprilie, 2016 - 12:49 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. O noua etapa de Cupa Romaniei, o noua victorie, cu punct bonus ofensiv. Antrenorul Granger Heikell a pregatit astazi o echipa formata din jucatori tineri, cu putine meciuri in picioare, alaturi de experiemntatii formatiei, care au adus glorie clubului banatean in ultimii ani. Chiar si asa, Timisoara Saracens nu a avut o problema sa se impuna la Iasi, contra echipei locale, in etapa a VII-a a Cupei Romaniei.

„Experimentul” tehnicianului neozeelandez a dat rapid roade, inca din minutul 25 bonusul ofensiv fiind realizat, reusind sa aduca puncte, atat veteranii, cat si noii veniti, dar si tinerii.

La pauza a fost 24-3 pentru banateni, iar in repriza secunda, spectacolul a fost la el acasa, ambele grupari reusind eseuri si faze frumoase la foc automat. Partida s-a incheiat cu scorul de 43-30 pentru Timisoara, care obtine 5 puncte din acest joc, insa si iasiul castiga unul, bonus ofensiv.

Tanarul Simionescu a fost eroul partidei, reusind trei eseuri. Sportivul provine chiar de la Iasi, iar in acest sezon s-a mai remarcat pentru Timisoara si in alte meciuri de Cupa Romaniei.

Celelate eseuri banatene au fost reusite de Rose, Manumua (2) si Taupaki, doua dintre ele fiind transformate de Calafeteanu si unul de Conache.

Timisoara Saracens: Taupaki, Capatana, Halalilo, Muresan, Lazar, Ikamanu, Ianus, Burcea, Calafeteanu, Rose, Moala, Manumua, Popa, Zaharia, Simionescu. Rezerve: Radoi, Mahe, Maris, Tatarus, Pretorius, Iftimiciuc, Conache, Nabalei.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor