Noutati :

Noua maternitate din Timisoara s-ar putea construi cu ajutorul vecinilor! Anuntul presedintelui CJT Calin Dobra

2 martie, 2017 - 06:42 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Una dintre potentialele surse de finantare pentru noua maternitate pe care o are in plan Consiliul Judetean pentru Timisoara ar putea fi banii din proiectele transfrontaliere.

CITESTE SI: Cand vom merge pe autostrada de la Timisoara la Belgrad? Decizia luata azi de Guvernul Romaniei 

Cu astfel de fonduri, la Timisoara, s-au inregistrat deja mai multe reusite in domeniul Sanatatii, de milioane de euro.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, domnul Calin Dobra, a participat joi la Adunarea Generala a Cooperarii DKMT. Pe ordinea de zi a intalnirii s-au aflat mai multe puncte printre care situatia actuala a programelor de cooperare transfrontaliera Interreg IPA Ungaria – Serbia, Interreg 5A Romania – Ungaria, Interreg IPA Romania – Serbia.

CITESTE SI: Filtru de patru ore si record de amenzi la Timisoara 

La adunarea tinuta la Morahalom, presedintele Consiliului Judetean Timis, presedintele Judetului Csongrad, cel al Judetului Bacs-Kiskun, presedintele Provinciei Autonome Voivodina, presedintele Consiliului Judetean Arad si vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin au pus bazele noilor cooperari pentru perioada 2017-2018 si au discutat despre proiectele ce urmeaza a fi implementate in Euroregiunea Dunare-Cris-Mures-Tisa.

Calin Dobra isi pune nadejdea in fondurile ce pot fi obtinute prin aceste proiecte comune pentru ridicarea maternitatii promise la Timisoara.

Proiectele transfrontaliere sunt foarte importante pentru noi, iar in cadrul acestor intalniri ne informam cu exactitate despre stadiul implementarii acestora. Noi avem in vedere o serie de proiecte importante cu vecinii din Serbia si Ungaria, exista deja discutii avansate despre o maternitate noua in Timisoara. Cred ca trebuie tratate cu multa responsabilitate initiativele DKMT”, a spus presedintele CJ Timis, Calin Dobra.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...