Noutati :

O noua licitatie pentru spatiile din Bastion. Depunerea de oferte se face pana in 22 iunie

6 iunie, 2011 - 11:41 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis organizeaza o noua licitatie publica pentru cele 6 spatii ramase libere in Bastionul Theresia din Timisoara. O a doua licitatie se va face si pentru concesionarea unui imobil din Lugoj.

In data de 23 iunie, de la ora 13, la sediul Consiliului Judetean Timis, se va organiza o noua licitatie publica pentru spatiile goale din Bastion. Depunerea ofertelor se poate face pana in data de 22 iunie, la ora 12.00.

De asemenea, Consiliul Judetean Timis organizeaza, in paralel, o alta licitatie pentru concesionarea imobilului situat in municipiul Lugoj, strada Banatul, nr.8A. Si pentru acesta, ofertele se depun tot pana in data de 22 iunie, la ora 12.

Toti cei interesati pot achizitiona caietele de sarcini de la sediul CJT, Palatul Administrativ, corp anexa, Biroul E08

Sedinţa publica de deschidere a ofertelor pentru concesionarea imobilului situat in municipiul Lugoj, va avea loc in 23 iunie, ora 12, la sediul CJT, iar pentru inchirierea de spatii din Bastionul Theresia, la ora 13.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...