Noutati :

Noii sefi din Primaria Timisoara raman cei vechi. Ce-au facut Adrian Bere si Alina Pintilie la concursul pe post?

15 septembrie, 2014 - 01:20 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Adrian Bere, seful Directiei de Mediu, e ca si director cu concurs pe post in Primaria Timisoara. Atat el, cat si Alina Pintilie – director la Comunicare – au obtinut punctajul necesar pentru a participa la ultima proba din concurs, cea de interviu. Oricum nu prea era urma de indoiala.

Concursul pentru cele doua posturi de directori, trei de sefi de birouri si doua de sefi de servicii se apropie de final. A mai ramas o singura proba, cea orala, care are loc in dimineata zilei de miercuri.

Competitia pentru posturile de sefi a luat startul la inceputul lunii august. Se cauta asadar doi directori executivi – la Directia de Mediu si la Directia de Comunicare, doi sefi de servicii – Juridic si Achizitii Publice si trei sefi de birouri – Consultanta Juridica, Locuinte si Autorizare Activitati Comerciale.

S-au inscris 3 candidati la Directia de Mediu, printre care si Adrian Bere, care pana acum a ocupat postul de director interimar, iar la Comunicare vrea sa fie director Alina Pintilie, actuala sefa, care este si purtator de cuvant al Primariei Timisoara. Pentru postul de sef de birou la Locuinte s-au inscris doi candidati, la fel ca si la Biroul Autorizare Activitati Comerciale. La Birourile Juridic, Consultanta Juridica si Achizitii Publice exista cate un singur candidat.

Pentru sefia Directiei de Mediu s-au inscris Adrian Amedeo Bere Semeredi, Maria Livia Groza Bejinariu si Mihai Condeescu. Doar Adrian Bere a obtinut punctaj de trecere la ultima proba: 76,9. Bejinariu a avut 27,2 si a fost respinsa, iar Condeescu nu s-a prezentat.

Doar Alina Pintilie a vrut sefia Directiei de Comunicare. E ca si obtinuta, cu un punctaj de 79,3.

Mihai Fanica Boncea si Corneliu Bistrian au vrut sa fie sefi de birou la Locuinte. Boncea a obtinut 70 de puncte, fiind admis pentru interviu, in timp ce Bistrian a luat doar 13,5 puncte si a fost respins pentru ultima proba.

La Biroul Autorizare Activitati Comerciale au concurat Alina Balaj si Ilie Cosmin Petrovici. Balaj a fost absenta, in timp ce Petrovici a obtinut 75,1 puncte si a trecut in proba orala.

Caius Sorin Suli vrea sa fie sef la Serviciul Juridic si a reusit, obtinand 70 de puncte. Merge si la interviu. Aceasta in timp ce Daniel Vacarescu are 75,6 puncte pentru Biroul Consultanta Juridica. La Serviciul de Achizitii Publice va fi sefa Corina Valerica Radu, urmand sa intre in proba orala cu 70 de puncte.

Interviul este programat miercuri, 17 septembrie, la ora 11:00. Candidatii nemultumiti de rezultatele la proba scrisa pot depune contestatii in termen de 24 de ore de la afisarea rezultatelor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...