Noutati :

Noi zboruri de pe Aeroportul Timisoara! Spre ce alte destinatii se indreapta avioanele din 1 octombrie?

23 septembrie, 2016 - 01:52 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Pasagerii din regiunea de vest vor avea posibilitatea sa calatoreasca zilnic spre destinatiile Iasi si Cluj, doua orase importante de pe teritoriul Romaniei atat din punct de vedere istoric cat si economic, de la 1 octombrie.

Legatura aeriana dintre Timisoara cu cele doua orase cu o dezvoltare evidenta va face posibila legatura dintre cele trei zone importante ale Romaniei: Banat, Transilvania si Moldova.

Cursele aeriene vor face legatura intre cele trei destinatii (Timisoara, Iasi si Cluj) fiind operate de compania aeriana Blue Air cu o frecventa pe zi. in zilele de marti, joi si sambata programul zborurilor va fi: decolare de la Iasi la ora 07.00, aterizare la Cluj la 07.55, decolare de la Cluj la 08.25, aterizare la Timisoara la 09.05, decolare de la Timisoara la 09.35, aterizare la Iasi la 10.45. In zilele de luni, miercuri, vineri si duminica programul zborurilor va fi: decolare de la Iasi la ora 07.00, aterizare la Timisoara la 08.10, decolare de la Timisoara la 08.40, aterizare la Cluj la 09.20, decolare de la Cluj la 09.50, aterizare la Iasi la 10.45.

In contextul dat, avem convingerea ferma si repetam cu bucurie faptul ca in acest an aeroportul Timisoara va inregistra un numar de pasageri ce va depasi cifra de 1 milion. Cu siguranta, pasagerii din regiunea de vest aveau nevoie, pe langa legatura aeriana cu aeroportul din capitala tarii, si de legaturi aeriene cu zonele importante din Romania, respectiv Moldova si Transilvania. Mai mult decat atat, legatura aeriana cu cele trei orase importante din tara, respectiv Bucuresti, Iasi si Cluj, ofera legaturi aeriene cu destinatii din diferite tari ale lumii, care nu pot fi accesibile direct de la Timisoara, cum ar fi: Israel, Emiratele Arabe Unite, Elvetia, Suedia, Danemarca etc„, a declarat directorul aeroportului Timisoara, Daniel Idolu.

Informatii referitoare la programul zborurilor pot fi accesate pe site-ul aeroportului: www.aerotim.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...