Noutati :

Noi serii de cursuri, in luna octombrie, la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis

30 septembrie, 2016 - 01:41 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala organizeaza in cursul lunii octombrie 2016 mai multe serii de cursuri.

Unul dintre cursuri este cel de „Contabil-cu utilizarea calculatorului”. Cursul are caracter practic, intensiv,cu aplicabilitate imediata, care pregateste participantii pentru contabilitate primara si contabilitate asistata pe calculator (cu aplicatii in programul SAGA).

Cursul se adreseaza atat persoanelor cu studii superioare, precum si celor cu studii medii care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu.

Structura cursului:
– Notiuni introductive
– Intocmirea, corectarea, arhivarea si reconstituirea documentelor primare
– Inventarierea patrimoniului
– Contul
– Inregistrarea operatiunilor economico-financiare
– Intocmirea balantei de verficare si a situatiilor financiare
– Monografie contabila

Partea practica referitoare la intocmirea documentelor primare, inregistrarea in contabilitate a operatiunilor economico-financiare si obtinerea balantei de verificare se va face utilizand aplicatiile informatice.

Cursul se va desfasura intre 17 octombrie si 4 noiembrie 2016 si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Certificatele obtinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Taxa de participare este de 800 RON.

Un alt curs organizat in luna octombrie este cel de „Consilier de orientare privind cariera (Cod COR 242306)”. Consilierea are caracter nondirectiv, adica nu impune celui consiliat o anumita directie, ci mai degraba evalueaza impreuna cu acesta alternative diferite, ajutandu-l sa aprecieze si sa selecteze ocupatia sau indeletnicirea care i se potriveste cel mai bine.

Cursul se adreseaza specialistilor care ajuta tinerii si adultii sa se autoevalueze, sa comunice eficient cu altii, sa elaboreze planuri cu privire la propria cariera si la formarea adecvata necesara, sa aiba in vedere cariere alternative, sa faca fata cu succes diferitelor obstacole pentru a-si castiga locul in societate si pe piata muncii.

Tematica abordata vizeaza:
-Obiectivele si metodele consilierii de orientare profesionala
-Evaluarea consilierii de orientare profesionala
-Autoevaluarea consilierului
-Metode si tehnici de evaluare
-Activitatile consilierului
-Paliere de evaluare a activitatilor consilierului.

Cursul se va desfasura in perioada 24 octombrie – 4 noiembrie, de luni pana vineri, intre orele 16 si 20 si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Taxa de participare este de 600 RON si poate fi achitata in doua rate.
Tot in luna octombrie va fi organizat si cursul de „Manager Resurse Umane”, care se adreseaza persoanelor care doresc sa se formeze si sa se perfectioneze in domeniul resurselor umane si ofera participantilor o abordare practica a managementului RU, urmarind dezvoltarea aptitudinilor, abilitatilor si competentelor specifice.

Structura cursului:
-Planificare strategica
-Functii manageriale pentru managerul HR
-Structura organizationala
-Analiza postului
-Recrutare si selectie
-Cultura organizationala
-Evaluarea performantelor
-Integrarea noilor angajati
-Motivare nonfinanciara
-Dezvoltarea competentelor angajatilor

Perioada de desfasurare a cursului este 24 octombrie – 4 noiembrie, intre orele 17 si 20. Si acest curs este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Cei care vor sa se inscrie la acest curs trebuie sa plateasca 600 RON, iar taxa poate fi achitata in doua rate.

Toate cele trei cursuri se desfasoara la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Membrii CCIAT vor beneficia si la aceste cursuri de o reducere de 10% conform Ghidului Serviciilor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...