Noi restrictii in trafic, in mai multe zone din oras. Anuntul Comisiei de Circulatie a Primariei Timisoara

TIMISOARA. Se inchide traficul pe mai multe strazi din Timisoara, in zilele urmatoare. Reprezentantii primariei anunta ca, dupa intrunirea Comisiei de Circulatie, s-au strabilit o serie de restrictii in trafic.

CITESTE SI: Pana la Craciun va fi asfaltat intreg Drumul Boilor, intre Timisoara si Mosnita. Anuntul viceprimarului Ruben Latcau 

Astfel, in data de 23.09.2021, intre orele 09.00 – 17.00, a traficului rutier, astfel:
– b-dul. 3 August 1919, pe tronsonul cuprins intre str. Academician Corneliu Miclosi si Piata Romanilor;
– str. Academician Corneliu Miclosi;
– str. Dr. Gheorghe Marinescu, pe tronsonul cuprins intre b-dul. 3 August 1919 si str. Ion Luca Caragiale, in vederea efectuarii lucrarilor de taieri de corectie a arborilor din aliniamentul stradal.

De asemenea, reprezentantii primariei anunta ca se prelungeste pana in 31.10.2021 masura de inchidere a traficului rutier pe Calea Bogdanestilor, tronsonul cuprins intre str. Razboieni si str. Tacit, respectiv devierea traficului rutier din Calea Bogdanestilor pe strazile Dunărea, Razboieni, Tacit, in vederea executarii lucrarilor de dren la linia cale tramvai, a fundatiei pentru catenara si a grinziilor pentru linie, in cadrul obiectivului de investitie ”Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in Municipiului Timisoara, Traseul 5 – Calea Bogdanestilor”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...