Noutati :

Noi containere pentru scoli din Timisoara cumparate de primarie. Vor incapea in ele aproximativ 500 de elevi

4 octombrie, 2019 - 03:17 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Asa cum anuntasera de mai multa vreme, reprezentantii Primariei Timisoara cumpara noi containere pentru scolile din oras, cu ajutorul carora sa suplineasca lipsa de spatii de invatamant.

CITESTE SI: ‘E ca-n filme, avem de toate, multa lumina si toaletele noastre’. Viata de scolar in container, la Timisoara. Noi constructii modulare vor fi instalate in urmatoarele saptamani. Video

A fost lansata deja licitatia pentru achizitionarea a 3 unitati modulare care sa acopere necesarul pentru 20 de sali de clasa. Aceasta inseamna ca in ele ar putea incapea aproximativ 500 de elevi.

Potrivit documentatiei din Sistemul Electronic de Achizitii Publice, Primaria cauta un furnizor care sa si monteze si sa puna in functiune cele 3 ansamble modulare de tip container metalic. Unul e prevazut pentru 8 sali de clasa complet echipate, un coridor central, 2 grupuri sanitare si spatiu prevazut pentru peroane cu handicap, complet utilate, iar alte doua ansamble modulare vor cuprinde cate 6 sali de clasa complet echipate, un coridor central, 2 grupuri sanitare si spatiu prevazut pentru persoane cu handicap.

Pretul estimat pentru aceasta achizitie se ridica la 1.843.474 lei, bani din bugetul local.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana cel tarziu in 7 noiembrie la orele 15.00.

Unitatile modulare urmeaza sa ajunga la Colegiul National Banatean, la Scoala Generala nr. 7 si la Scoala Generala nr. 19.

Iata cum arata viata de scolar in container la Scoala Generala 30 din Timisoara, unde elevii invata in asemenea constructii inca de anul trecut, iar in scurt timp acestea vor fi suplimentate! Aici, reprezentantii scolii urmeaza sa achizitioneze singuri modulele, dupa ce au primit sprijin financiar din partea Primariei.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Parerea ca nu exista spatii pentru învățămînt este una extrem de proasta si neadevărată, sînt spatii destule , deoarece numarul de elevi s a tot redus in ultimii 10 sau 15 ani , dar nu pot toate sa fie in centru , si cum noua nu prea ne place pe la periferie , hai sa cumparam si containere , ca si asa cumparam din banii statului , asa ca ii dam bătaie , si cumparam .