Noutati :

Noaptea Devoratorilor de Publicitate vine pe 27 octombrie la Timisoara

23 octombrie, 2012 - 05:42 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0

 


TIMISOARA. 290 de reclame alese pe muchie, concursuri de creativitate pentru public, jocuri si testare de tehnologie de ultima ora pentru cei prezenti, precum si how devorator de stand up comedy by Teo – toate ii astepata pe timisoreni la Sala Capitol.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate va avea loc in 27 octombrie, in Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timisoara.

Anul acesta, selectia lui Jean Marie Boursicot include un record de reclame romanesti selectate – 13, iar spotul romanesc Gelozia – IQads – deschide evenimentul.

Pentru ca la 5 ore de reclame este recomandata si putina miscare, iar distractia este cuvantul de baza al serii, Microsoft Xbox 360 va anima atmosfera. Noaptea este lunga, dar cu ajutorul cafelei pe care o vor putea face chiar spectatorii, zorii zilei vor gasi sala inca plina.

In acest an, doza de energie creativa este transmisa publicului atat prin intermediul reclamelor atent selectionate de Jean Marie Boursicot, cat si cu ajutorul tehnologiei de ultima ora oferita de produsele electroIT. Astfel, publicul din Timisoara se va bucura sambata de selectia celor mai reusite creatii publicitare, iar in pauze va putea testa produse electronice si electrocasnice menite sa ii faca viata mai usoara”, a precizat Marina Zara.

Biletele sunt disponibile la casieria Salii Capitol (str. C.D. Loga nr. 2) la pretul de 35 de lei.
Urmatoarele evenimente Noaptea Devoratorilor de Publicitate vor avea loc in Cluj-Napoca – 3 noiembrie si Iasi – 9 noiembrie.

Despre Noaptea Devoratorilor de Publicitate
Noaptea Devoratorilor de Publicitate a devenit, datorita ingredientelor sale – buna dispozitie, creativitate, pasiune pentru reclame – unul dintre cele mai asteptate si mai apreciate evenimente de la noi din tara. Spectacolul imaginat de Jean Marie Boursicot a fost prezentat in Romania, pentru prima data, in 1995. Inregistrat in Cartea Recordurilor pentru colectia sa mamut de filme publicitare, 700.000 la numar, care se imbogateste anual cu 10.000-20.000 de clipuri, Jean Marie Boursicot si-a vazut visul cu ochii in 1981, la Kinopanorama.

In fiecare an, peste 40 de tari se bucura de maratonul creatiilor publicitare, iar Noaptea Devoratorilor de Publicitate se intinde de la Vladivostok la New York, trecand prin Praga, Singapore, Insulele Mauritius, Panama, Sydney sau Hong Kong. Spectacolul aduna productii publicitare din peste 60 de tari, intinse pe parcursul a sase ore.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...