Nikolici: „Dinamo a fost favorizata de arbitri”

stefan-nikolic Varful de atac al Timişoarei, Stefan Nikolici crede ca echipa din Stefan cel Mare a fost favorizata de arbitri la ultimul meci dintre Poli si Dinamo. Daca ar fi fost arbitrul partidei, Nikolici ar fi acordat penalty la duelul sau cu Cosmin Moti. “In anumite momente ale jocului Dinamo a fost favorizata. Daca anumite situatii ar fi fost tratate altfel de arbitrii, rezultatul ar fi fost altul. Eu zic ca a fost penalty la contactul dintre mine si Moti si a mai fost un offside nesanctionat. Au fost cateva decizii care au influentat scorul”, crede muntenegreanul.

stefan-nikolic

Varful de atac al Timişoarei, Stefan Nikolici crede ca echipa din Stefan cel Mare a fost favorizata de arbitri la ultimul meci dintre Poli si Dinamo. Daca ar fi fost arbitrul partidei, Nikolici ar fi acordat penalty la duelul sau cu Cosmin Moti.

“In anumite momente ale jocului Dinamo a fost favorizata. Daca anumite situatii ar fi fost tratate altfel de arbitrii, rezultatul ar fi fost altul. Eu zic ca a fost penalty la contactul dintre mine si Moti si a mai fost un offside nesanctionat. Au fost cateva decizii care au influentat scorul”, crede muntenegreanul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.