Noutati :

Nicolae Robu despre mesajele aparute peste noapte in Timisoara: Dar cine a spus ca AC Recas este Poli?

10 iulie, 2012 - 11:57 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
1

Facebook.com

TIMISOARA. Timisorenii nu vor ca AC Recas sa faca parte din noua echipa de fotbal a Timisoarei si, in cursul noptii de luni spre marti, au scris tot felul de mesaje pe poduri si pe gardurile cimitirelor din oras.

„AC Recas nu e Poli” este mesajul transmis de microbistii din Timisoara autoritatilor locale. Primarul Timisoarei le raspunde celor nemultumiti de situatie.

Cine a spus ca e? E un mesaj absurd, absolut, nu stiu pe cine doresc cei ce scriu asta sa contrazica. A pretins cineva ca ACS Recas ar fi Poli? Daca ei nu vor sa inteleaga… e vorba de o structura care porneste de ACS Recas, dar care nu e ACS Recas, suntem in democratie, eu respect libertatea. I-am promis ca-i sprijin. Mi se pare ciudat sa zica asta„, a le-a raspuns primarul Nicolae Robu.

Poli Timisoara va primi si bani de la Primaria Timisoara, la rectificarea bugetara care va avea loc in iulie.

Urmeaza sa prevedem bani si pentru Poli la rectificarea bugetului local. Noua structura va fi un ONG care va avea, si in Adunarea Generala, si in comitetul executiv, reprezentanti ai autoritatii. Va avea reprezentanti ai CLT, ai CJT, ai Universitatea Politehnica din Timisoara. Membrii ONG, CLT, CJT, Universitatea Politehnica, vor avea o cotizatie de platit, conform statutului”, a declarat primarul Nicolae Robu. Nu s-a stabilit inca despre ce suma este vorba.

Robu nu vrea sa cumpere jucatori de la Marian Iancu, ci isi doreste sa-i ia cu titlul de imprumut. In plus, nivelul de salarizare nu va fi foarte mare, se va merge mai mult pe ideea de prime.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. AC RECAS!!! MU IE POLI!!!