Opinia Timisoarei

Nici 50 de locuri de parcare pe dale ecologice inierbate si spatiu verde in zona Sagului din Timisoara

TIMISOARA. Primaria Timisoara anunta ca a finalizat inca o parcare cu 50 de locuri intr-un spatiu in care erau candva garaje pentru a caror demolare s-a zbatut inca din 2022 consilierul local Roxana Iliescu. Este vorba de zona Clabucet din vecinatatea cimitirului din Calea Sagului.

Conform proiectului initial, ar fi trebuit sa fie 80 de locuri, insa administratia Fritz a decis sa taie strasnic din ele. Potrivit Roxanei Iliescu, nu sunt nici macar 50, ci 44 de locuri de parcare amenajate in zona.

CITESTE SI: Momentul in care se deschide santierul pe tronsonul cu tuneluri pentru ursi din Autostrada Vestului. Ultimul anunt despre bucata lipsa, de nici 10 km, intre Margina si Holdea

In locul garajelor au fost amenajate locurile de parcare pe dale inierbate si un spatiu verde cu 20 de arbori. Totodata a fost realizata si o rampa pentru pubelele de gunoi.

Reprezentantii primariei spun ca aici vor amplasa si o parcare securizata pentru biciclete si vor inlocui si vechea canisita, iar spatiul verde va avea alei si iluminat public.

Exit mobile version