Nici 50 de locuri de parcare pe dale ecologice inierbate si spatiu verde in zona Sagului din Timisoara

TIMISOARA. Primaria Timisoara anunta ca a finalizat inca o parcare cu 50 de locuri intr-un spatiu in care erau candva garaje pentru a caror demolare s-a zbatut inca din 2022 consilierul local Roxana Iliescu. Este vorba de zona Clabucet din vecinatatea cimitirului din Calea Sagului.

Conform proiectului initial, ar fi trebuit sa fie 80 de locuri, insa administratia Fritz a decis sa taie strasnic din ele. Potrivit Roxanei Iliescu, nu sunt nici macar 50, ci 44 de locuri de parcare amenajate in zona.

CITESTE SI: Momentul in care se deschide santierul pe tronsonul cu tuneluri pentru ursi din Autostrada Vestului. Ultimul anunt despre bucata lipsa, de nici 10 km, intre Margina si Holdea

In locul garajelor au fost amenajate locurile de parcare pe dale inierbate si un spatiu verde cu 20 de arbori. Totodata a fost realizata si o rampa pentru pubelele de gunoi.

Reprezentantii primariei spun ca aici vor amplasa si o parcare securizata pentru biciclete si vor inlocui si vechea canisita, iar spatiul verde va avea alei si iluminat public.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

  Pareri

 1. Faine dalele alea inierbate, mai ales dupa cateva ploi! Vedeti prin Complex ce s-a ales de ele. A ramas doar namol, ca dalele au intrat cu totul in pamant.
  Nu stiu exact cate locuri de parcare sunt noi, dar din poze par cam putine. chiar meritau articol scris in presa? Sau e campanie?…

  • Important nu este confortul cetatenilor ci faptul ca lucrarile sunt conforme cu viziunea maestrului Fritz pe care doreste sa o impuna asupra orasului. Lucrurile trebuie sa arate bine in teorie, pe hartie iar partea practica conteaza mai putin. Daca scade numarul locurilor de parcare sau aceste devin nepracticabile cu atat mai bine. Nu e o problema pentru primar care sta la vila.

  • Campanie pentru cine? Opinia Timisoarei e clar anti Fritz :))

 2. Nici macar atatea, au redus cel putin la jumatate locurile iar pe Vulturilor au pus si pista de biciclete asa ca nici acolo nu se mai poate parca iar locala vine si da amenzi ca nu ai parcat corect. Bravo Fritz ! Nevoie de bani la buget.

 3. Minim 1000 lei abonametul anual la Telpark si inca 500 lei impozit pe masina si numarul masinilor va incepe sa scada.
  Foarte bine ca a fost lasat si spatiu verde cu copaci .