Muzeul Satului Banatean din Timisoara trebuie sa scuture buzunarele! Cati bani are de platit?

TIMISOARA. Peste 100.000 de lei trebuie sa aloce Consiliul Judetean Timis Muzeului Satului Banatean, pentru ca acesta sa ii dea mai departe Primariei Timisoara.

Consilierul judetean Marian Constantin Vasile a atras atentia, in plenul CJ Timis ca Muzeul Satului banatean a pierdut doua procese, acesta afirmand ca suma pe care trebuie sa o achite se ridica, de fapt, undeva la peste 300.000 de lei.

Directorul muzeului Dan Radosav a replicat ca nu este vorba de o suma asa de mare de bani si ca intr-adevar este vorba de doua procese care au fost pierdute.

Avem de platit 7.400 de lei in urma unui proces pierdut cu Directia Fiscala a municipiului Timisoara. De asemenea, mai trebuie sa achitam alti 100.000 de lei pentru procesul pierdut cu firma care ne-a construit Pavilionul Administrativ. Din cauza unui copac care nu s-a putut taia, neprimind acordul Directiei Silvice, a trebuit refacut proiectul ceea ce a dus la amanarea lucrarilor. Firma care a construit acest pavilion a dat in judecata muzeul pentru recuperarea garantiei si a castigat”, a precizat Dan Radosav.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.