Modificari in circulatia mijloacelor de transport, in weekend, la Timisoara

TIMISOARA. Lucrarile de pe doua strazi din Timisoara modifica traseele de circulatie pentru o linie de autobuz si o suspenda pe cea a uneia de tramvai.

CITESTE SI: Avem Big Belly la Timisoara. Primele cosuri de gunoi inteligente, instalate in centru, printr-o donatie catre primarie 

Interventiile vor avea loc incepand de sambata dimineata de la 7 si vor fi fin alizate duminica, la miezul noptii. Astfel, va fi inchisa circulatia pe linia cale tramvai de pe strada Stefan cel Mare, pe tronsonul cuprins intre strada Stefan Octavian Iosif si strada Scolii, pentru asigurarea mentenantei la linia cale tramvai.

Pe toata durata programului de transport, vor avea loc următoarele devieri ale mijloacelor de transport:

– circulatia tramvaielor de pe linia 6b pe traseul Piata Maria – Piata Balcescu – Banatim – Piata Traian – Piata Maria va fi suspendata.

– autobuzele de pe linia 23 vor circula deviat astfel : Calea Stan Vidrighin – strada Stefan cel Mare – strada Stefan Octavian Iosif – strada Baba Dochia – strada Stefan cel Mare – Gara de Est, dupa care circula pe traseul normal.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...