Noutati :

Mesajele lui Nicolae Robu de pe Facebook devin comunicate de presa oficiale ale Primariei Timisoara. Cum se anunta redeschiderea cluburilor din oras!

12 august, 2013 - 12:39 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. La doua ore dupa ce primarul Timisoarei, Nicolae Robu, aflat pe plaja in Mamaia, in concediu, anunta pe FACEBOOK ca anuleaza decizia viceprimarului Traian Stoia, care a inchis 4 cluburi prea galagioase din Timisoara, Primaria Timisoara instiinteaza timisorenii, in mod oficial, despre hotararea edilului sef.

Intr-un comunicat emis de Directia de Comunicare a Primariei Timisoara, timisorenii afla exact ceea ce le-a transmis primarul Nicolae Robu pe reteaua de socializare. Mesajul acestuia a fost copiat pur si simplu, cu punct si virgula si initiale si pus intr-un document oficial. Potrivit unor surse, la cererea expresa a primarului Nicolae Robu.

Va reamintim ce decizie a luat primarul de pe plaja din Mamaia, bazandu-se pe un sondaj la care au raspuns doar putin peste 1.000 de timisoreni. A anulat hotararea adjunctului sau si a redeschis cluburile zgomotoase de pe malul Begai.

CITESTE SI: Nicolae Robu redeschide cluburile din Timisoara, pe Facebook! Primarul il faulteaza pe viceprimarul Traian Stoia

CITESTE SI: De pe plaja din Mamaia, Robu face un “sondaj important” pe Facebook! Vrea sa afle de la timisoreni ce cluburi trebuie inchise!

CITESTE SI: Mai multe cluburi din Timisoara, inchise 30 de zile de Primarie. Stoia: Daca nu sunt in regula, intrerupem activitatea de tot!

VEZI MAI JOS COMUNICATUL PRIMARIEI TIMISOARA!

„FOARTE IMPORTANT !!!

DECIZIE IN URMA SONDAJULUI

Stimati prieteni,
Mai intai, vreau sa va multumesc pt implicarea exceptionala in sondajul pe care l-am organizat pe tema cluburilor. Subiectul este extrem de delicat si trebuie tratat ca atare. Iar tratarea ca atare n-are cum sa nu tina cont de opiniile voastre, ale tinerilor cetateni ai Timisoarei. Asadar, avand in vedere:
1. prevederile legale
2. opinia a peste 90 % din cei peste 1000 de repondenti (!!!) la sondajul organizat de subsemnatul pe Facebook
3. faptul ca cluburile care au facut obiectul dispozitiei de inchidere pt 30 de zile sunt amplasate in locatii care nu au in imediata vecinatate locuinte
4. obligatia administratiei publice locale de a asigura cetatenilor pe de o parte conditii de odihna, pe de alta parte conditii de recreere si petrecere a timpului liber civilizate si in ton cu vremurile
5. faptul ca cluburile ofera locuri de munca si platesc chirii, taxe si impozite importante la bugetul local,
ca Primar al Timisoarei, voi dispune:
1. Anularea dispozitiei Viceprimarului Traian Stoia de inchidere a cluburilor in speta
2. Autorizarea cluburilor sanctionate cu inchiderea sa-si reia activitatea, sub angajamentul practicarii unui volum sonor decent, care, pe de o parte, sa asigure atmosfera specifica, iar pe de alta parte, sa respecte prevederile legale raportat la zgomotul PROPAGAT in zonele dens locuite (cel care, de fapt, conteaza si nicidecum cel din club!)
Aceste dispozitii vor face obiectul unui act oficial, pe care il voi emite joi, 15.08.2013, la revenirea in Timisoara, cand, pt rezolvarea si a altor probleme ale orasului si pt inspectarea tuturor santierelor, imi voi intrerupe concediul pt o zi
Mentionez ca situatia creata nu inseamna disensiune in USL Timis, cum si-ar dori unii, ci doar expresie a unor diferente de opinie si de abordare a lucrurilor, firesti intre oameni diferiti, mai ales atunci cand ei au ideologii, mentalitati, gusturi, varste, etc. diferite. In ceea ce ma priveste, ca profesor universitar de-o viata, am fost si voi fi mereu apropiat de tineri, aceasta apropiere conferindu-mi mie insumi o stare de spirit tinereasca.
Cu stima,
Nicolae Robu
Primarul Timisoarei”

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Domnule Nicolae Robu cu Velcea nu se face nimic la echipa o sa picam in liga a 2 cu el ca antrenor.Aduceti ca antrenor pe Ionel Ganea sau Basarab Panduru.